CONCURS DE DEBUT Editura Polirom invită scriitorii să-și înscrie manuscrisele

Editura Polirom dă astăzi startul pentru Concursul anual de debut, ediția 2023, secțiunea Proză. Scriitorii au la dispoziție o lună și jumătate ca să se înscrie în competiția care aduce ca premiu publicarea volumului câștigător.

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

Înscrierea la concursul de debut Polirom

Manuscrisele participante la concurs vor fi transmise la adresa de email de adrian.botez@polirom.ro până la 10 martie 2023, de pe un cont creat special cu acest prilej, care să nu conțină sub nicio formă numele concurentului – în caz contrar, expeditorul va fi descalificat. Adresa de e-mail poate include motto-ul volumului trimis, un fragment din el sau titlul cărții.

Manuscrisele trebuie să aibă minimum 150.000 de semne (caractere + spații). Pot participa la acest concurs și autori care au fost publicați anterior în antologii sau în volume colective. Nu sunt acceptate manuscrise ale scriitorilor care au mai publicat ca autori unici alte volume, indiferent de tipul acestora. Nu sunt acceptate manuscrise fără diacritice. Manuscrisele nepublicate vor fi șterse din datele editurii.

Câștigătorul concursului va fi anunțat în cursul lunii mai 2023, pe adresa de e-mail de pe care a trimis manuscrisul, iar rezultatul va fi făcut public după ce autorul răspunde mesajului editurii. Premiul pentru manuscrisul declarat câștigător este publicarea acestuia în cursul anului 2023.

watchshop.ro

Câștigătorii edițiilor precedente ale concursului de debut Polirom

perfect-tour.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: