Despre noi

Noi suntem Cleo și Realdo și administrăm blogul Răsfoiala. Credem în educație, în bun – simț și în capacitatea oamenilor de a-și depăși limitele sugerate de genetică, familie și societate.

Credem că fiecare dintre noi poate deveni mai bun, mai frumos și mai deștept în fiecare zi, cu o condiție.

Să citești și să înveți neîncetat!

Împreună avem vreo 60 de ani de lectură. Suntem cititori lacomi și nu ne dăm în lături de la nimic: ficțiune și non-ficțiune, cărți de bucate și romane science – fiction, memorii și cărți de călătorie, cărți de dezvoltare personală și thrillere, povești de dragoste și povești cu dragoni – ne plac și ne bucură toate.

Răsfoiala este locul în care povestim despre ce mai citim și o comunitate în care cititorii găsesc ceea ce caută: oameni care iubesc cărțile, recomandări de lectură, interviuri, recenzii de carte, noi apariții editoriale, noutăți pe piața de carte românească, povești și curiozități despre scriitori, info despre artă și cărți și am încălecat pe-o șa, dar nu v-am spus tot.

Câțiva dintre autorii noștri preferați sunt John Steinbeck, John Updike, Stephen King, Elizabeth Strout, Haruki Murakami, Javier Marias, Roberto Bolano, Vargas Llosa, Albert Camus, Michel Houellebecq, Jonathan Franzen, Fredrik Backman, Margaret Atwood, iar de la noi – Matei Vișniec, Filip Florian, Adela Greceanu, Sorin Delaskela, Flavius Ardelean, Bogdan Munteanu, Tudor Ganea, Mircea Cărtărescu și Ana-Maria Sandu.

Singura încăpere din casa noastră în care nu există o bibliotecă este baia. (Doar pentru că n-avem rafturi.)

Ne puteți scrie la rasfoiala20@gmail.com sau pe Facebook. Suntem și pe Insta și pe Tik Tok.

 

%d blogeri au apreciat: