PARTICIPĂ unteatru vrea să facă artă cu amintirile tale despre București

Până la 15 septembrie, unteatru invită bucureștenii și pe cei care cunosc Capitala să-și aștearnă cele mai remarcabile experiențe trăite în București pe “Harta Colecționarului de amintiri”. Memoriile celor care răspund provocării vor fi transformate în teatru și ilustrații.

Fie că vorbim despre o întâlnire care ți-a schimbat viața, o întâmplare din care ai învățat ceva nou, un moment în care te-ai simțit vulnerabil sau o dimineață pe care n-o vei uita niciodată, povestea ta ne va inspira să construim o altă față a orașului, transmite unteatru.

După completarea “caietului de amintiri” artiștii unteatru vor transforma întâmplarile relatate în fragmente de teatru cinematic, ilustrații sau scurte scenete de teatru radiofonic. În curând, momentele memorabile înscrise vor putea fi revizitate chiar acolo unde s-au petrecut sau pe pagina proiectului.

Povestitorii, localnici sau musafiri de-o vreme, sunt așteptați să-și împărtășescă cele mai prețioase amintiri care-i leagă de București 👉 aici. Pentru detalii suplimentare, contactați echipa unteatru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: