ANIVERSARE Oferte, cadouri și concursuri la 30 de ani de Editura ALL

În luna decembrie a acestui an, Editura ALL împlinește 30 de ani de existență în lumea cărților, cu peste 6000 de titluri publicate în sute de colecții și peste 15 milioane de exemplare vândute. În bibliotecă fiecărui cititor român se află probabil cel puțin o carte apărută sub sigla ALL.

Editura va sărbători virtual cei 30 de ani de activitate. Timp de 30 de zile, între 18 noiembrie – 17 decembrie 2021, cititorii se vor putea bucura de o serie de oferte speciale, concursuri, cadouri și surprize pe www.all.ro și pe pagina Facebook a editurii.

O călătorie prin istoria a trei decenii de publishing

Momentele-cheie ale acestui parcurs îndelungat, nu de puține ori marcat de provocările industriei de carte autohtone, vor fi ilustrate cu mărturii și urări emoționante de la autori și traducători, parteneri de afaceri și colaboratori, angajați, oameni dragi care au însoțit această călătorie. Acestea vor fi publicate zilnic pe pagina Facebook a editurii.

Din 18 noiembrie, vizitatorii site-ului All vor găsi secțiunea „Oferta zilei ALL 30” cu cele mai populare titluri reduse 50%. Orice comandă de peste 150 de lei va fi însoțită de un cadou special – bestsellerul ROAR. 30 de femei. 30 de povești, semnat de scriitoarea irlandeză Cecelia Ahern, o carte despre esența fragilă, dar durabilă și perseverentă a naturii umane.

Scurt istoric al editurii All

Editura ALL a fost fondată în 1991 de Mihail Penescu, actual Președinte și Director General al Grupului Editorial ALL, alături de partenerii săi de la acea vreme, devenind prima editură privată cu profil academic și universitar. În câțiva ani, portofoliul de titluri cuprindea deja cărți de drept, economie, medicină, calculatoare, matematică, fizică, chimie, istorie, filosofie, psihologie, biologie, precum şi literatură. Introducerea manualelor alternative a însemnat o oportunitate pentru ALL, care a ajuns liderul pieței de manuale și de carte şcolară din România.

Apărută inițial în 1994, Îngrijirea sugarului și a copilului, de Dr. Spock, un volum de referință pentru generații întregi de părinți, se regăsește și astăzi în topul vânzărilor Editurii ALL, fiind tipărită până acum în zeci de tiraje. De același succes îndelungat se bucură și versiunea în limba română a unei adevărate biblii în domeniul dezvoltării personale – Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace, de Stephen R. Covey, pe retipărită cu succes de 26 de ani. Începând din 2013, romanele Fantasy Pisicile Războinice, care se regăsesc pe lista de bestselleruri New York Times, și-au făcut loc și în topul vânzărilor ALL din toate timpurile.

Editura ALL și-a păstrat specificul academic, o treime dintre cărțile publicate astăzi adresându-se medicilor, asistenților medicali și studenților la medicină. De asemenea, din ofertă fac parte titluri de excepție ale unor autori distinși cu cele mai prestigioase premii literare, bestselleruri internaționale, cărți care au schimbat mentalități și destine în domeniile lor: istorie, diplomație, antropologie, dezvoltare personală, literatură, ficțiune pentru copii.

libris.ro

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: