PRECOMANDĂ Super Pisicile Războinice, Misiunea lui Stea de Foc – noua serie de Erin Hunter

Editura Galaxia Copiilor publică în limba română Super Pisicile Războinice, o nouă serie fantasy semnată de Erin Hunter, care conţine romane dedicate eroilor de legendă cunoscuți cititorilor din clanurile de pisici sălbatice. Fiecare ediție Super Pisicile Războinice se concentrează asupra destinului unui personaj-cheie, iar acțiunea se poate desfășura oricând pe axa timpului, de la crearea clanurilor până în perioada modernă a evoluției acestora.

Noile romane depășesc amploarea cărților din seria principală, unele având chiar 40 de capitole și un număr dublu de pagini. Nu interferează cu firul acţiunii din seriile anterioare Pisicile Războinice și pot fi citite în orice ordine, micul cititor ghidându-se în alegerile sale după numele personajului de pe copertă.

cartepedia.ro

Despre seria Super Pisicile Războinice – Misiunea lui Stea de Foc

Misiunea lui Stea de Foc deschide seria Super Pisicile Războinice în limba română. Acțiunea îl surprinde pe Stea de Foc la trei anotimpuri de când a devenit liderul Clanului Tunetului. În pădure domnește, în sfârșit, pacea între cele patru clanuri de pisici. Nu însă și în sufletul său, căci visele îi sunt bântuite de pisici tânguitoare, aparținând unui clan necunoscut. Se dovedesc a fi parte din cel de-al cincilea clan al pădurii, unul dispărut de atâta vreme, încât nicio pisică nu-și mai amintește de el.

Cartea este caracterizată de aceeași acțiune incitantă, suspans la cote înalte și lecții de curaj și loialitate. În viitor, sub umbrela Super Pisicile Războinice vor apărea romanele Profeția lui Stea Albastră, Legământul lui Stea Încovoiată și Viziunea lui Zbor de Molie.

Fanii Pisicilor Războinice pot comanda în avans primul volum al noii serii alegând între reducerea de 20% și pachetul care conţine un tricou personalizat. Misiunea lui Stea de Foc va fi livrată începând cu data de 11 aprilie 2022. În aceeaşi perioadă, se află în campanie de precomenzi şi Prima Bătălie, cel de-al douăzeci și șaptelea volum al seriei Pisicile Războinice – Zorii clanurilor.

farmec.ro

Despre Erin Hunter

Erin Hunter este pseudonimul sub care scriitoarele britanice Kate Cary, Cherith Baldry, Tui Sutherland, Gillian Philip, Inbali Iserles și Victoria Holmes au dat viaţă celor mai îndrăgite serii de romane pentru copii și tineri: Pisicile Războinice, Supraviețuitorii, Exploratorii și Bravelands. Eroii Savanei, favoritele puștilor din SUA, Marea Britanie, Franța, Germania, China, Japonia, Australia, Canada, Noua Zeelandă, Rusia și Coreea de Sud.

Editura Galaxia Copiilor, înfiinţată în anul 2012, este dedicată cărţii pentru copii. Face parte din Grupul Editorial ALL, alături de editurile ALL, ALL Educaţional, ALLFA, Sian Books şi Helen-Exley România.

cartepedia.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: