PROGRAM TV DE PAȘTI Concursul Harry Potter găzduit de actrița Hellen Mirren la Warner TV

Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses”, competiţie în patru părţi realizată cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la debutul francizei cinematografice dedicate îndrăgitului personaj creat de J.K. Rowling, va fi difuzată de Warner TV în zilele de Paşte. Evenimentul TV va fi găzduit de laureata Oscar Helen Mirren.

libris.ro

Concursul TV Harry Potter Howards Turneul Caselor

Pe 24 aprilie este programat al treilea episod, „The Wildcard Round”. Cu două finaliste stabilite, una dintre casele rămase se va califica în ultima rundă a concursului. Rundă după rundă, tensiunea creşte şi, în cele din urmă, va fi desemnată cea de-a treia finalistă.

Marea finală a „Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses” va putea fi urmărită la Warner TV pe 25 aprilie. Ultimul episod reunește o mulțime de elemente de cultură generală din lumea romanului, aduce pe ecrane invitaţi speciali şi fragmente din filme – toate pentru a stabili cine va lua trofeul Hogwarts Tournament of Houses.

Fiecare episod are invitaţi de marcă, actori care au jucat în filmele din seria „Harrry Potter” şi nu numai. Între aceștia se numără Luke Youngblood, Pete Davidson, Shirley Henderson şi Jay Leno.

După mai multe runde de calificare, lupta ajunge să se dea între două case. Echipa câştigătoare primeşte titlul de House Champion şi numeroase premii pentru fanii francizei „Harrry Potter”.

Competiţia a prefaţat reunirea starurilor din cele opt filme „Harry Potter”, un program special lansat pe 1 ianuarie 2022.

bestvalue.eu

Despre seria de cărți Harry Potter, de J.K. Rowling

Primul volum din seria Harry Potter, Harry Potter și Piatra Filosofală este în TOP cele mai vândute cărți ale literaturii universale. Peste 120 de milioane de exemplare au fost vândute în întreaga lume, iar cartea a fost prima din saga care include șapte volume. Ultimele patru cărți din seria lui Potter au stabilit consecutiv recorduri ca cele mai rapid vândute cărți din istorie. Ultimul volum – Harry Potter și talismanele morții – s-a vândut în aproximativ 2,7 milioane de exemplare în Marea Britanie și 8,3 milioane de exemplare în Statele Unite în doar 24 de ore de la lansare.

Toate cele șapte volume au fost ecranizate, cu un succes la fel de răsunător ca al cărților. Adaptarea seriei pentru marile ecrane este a patra cea mai profitabilă din industria cinematografică. Valoarea totală a francizei media – cea care include tot ce poartă chipul lui Harry, pe ale prietenilor și dușmanilor săi, de la căni și tricouri, la librării și experiențe în parcurile de distracții – a fost estimată la 25 de miliarde de dolari. Astfel, saga Harry Potter este una dintre francizele media cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

libris.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: