BUCUREȘTI Tinereţe fără bătrâneţe şi viață fără de moarte. Spectacol imersiv cu acces gratuit.

Spectacolul de teatru imersiv „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte” produs de Citit În pentru Teatrul Apropo deschide programul „Bucureşti RE:imaginat” susținut de ARCUB. Spectacolul face parte din proiectul „Pipera in Your Mind” şi va avea două serii de reprezentaţii la „Străzi deschise” sâmbătă, 18 iunie şi 2 iulie, de la orele 19.00.

libris.ro

Poveste și explorare urbană

Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte” este un serial de spectacole imersive despre locuri şi oameni emblematici din urban. Gândit ca o modalitate de explorare non-conformistă a oraşului, spectacolul realizat de Adi Ciglenean transformă spectatorii în participanţi şi îi lansează într-o aventură irepetabilă prin diferite spații din Bucureşti, în timp ce povestea spectacolului li se dezvăluie treptat.

Publicul va experimenta primul episod din seria spectacolelor „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte”, intitulat „ Victoriei/Pipera” de la Piaţa Victoriei la sediul Entertix (Calea Victoriei 155, etaj 1, intrare din Buzești), apoi pe un itinerariu prestabilit până în zona Pipera, la Teatrul Apropo.

Numărul participanţilor la fiecare reprezentaţie este limitat. Încele două zile de spectacol, sâmbătă 18 iunie şi 2 iulie, sunt programate câte şase reprezentaţii cu grupuri de şase spectatori. Punctul de întâlnire este sediul Entertix Calea Victoriei 155 (etaj 1, intrare din Buzești), iar reprezentaţiile se vor desfăşura succesiv, la următoarele intervale orare: 19:00, 19:30, 20:00, 20:30, 21:00, 21:30.

Accesul la spectacol este gratuit, în limita locurilor disponibile, şi se face pe baza rezervării via email sau la telefon 0721831160.

Experienţa imersivă „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte” este primul eveniment din cadrul „Pipera in Your Mind”, un proiect cultural care îşi propune să transforme locuri emblematice ale cartierului de birouri în „spaţii de joc” prin activări din aria teatrului senzorial, site-specific şi imersiv.

perfect-tour.eu

Despre București RE:Imaginat

Proiectul „Pipera in Your Mind” este unul dintre cele 33 de proiecte finaliste „Bucureşti RE:imaginat” – Burse de idei pentru proiecte culturale. Lansat în octombrie 2021, programul susține proiectele care să cresc accesul la spaţiile publice și atractivitatea lor pentru locuitorii oraşului. Proiectele finaliste urmează să fie implementate pe parcursul anului 2022 de ARCUB şi partenerii săi.

perfect-tour.eu

Un gând despre „BUCUREȘTI Tinereţe fără bătrâneţe şi viață fără de moarte. Spectacol imersiv cu acces gratuit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: