INEDIT Peste câteva zile se va lansa prima carte NFT în limba română.

Luni 20 iunie, Institutul Francez din București, va găzdui lansarea primei cărți NFT în limba românâ. “Tehnosofia, înțelepciunea tehnologiei” este lucrarea lui Mirel Bran, corespondent Le Monde și realizator al emisiunii Noi venim din viitor la RFI.

Tehnologia este întâlnirea dintre știință și spiritualitate. Acest adevăr ascuns în plină lumină ne revelează tehnologia ca fiind ecoul ființei noastre în mașină.

transmite comunicatul de presă.

libris.ro

Prima carte în format NFT are ca temă tehnologia

Tehnosofia, înțelepciunea tehnologiei este prima carte în limba română care este publicată sub formă de NFT (Non Fungible Token) și va fi prezentată săptămâna viitoare la Institutul Francez din București. Mirel Bran, autorul acestei cărți, va lansa săptămâna viitoare o colecție de NFT-uri care marchează nașterea comunității digitale Noi venim din viitor.

Comunitatea are obiectivul de a descoperi artiștii viitorului digital, creatorii de start-up-uri și inteligența inovantă a tinerilor români. Pe scurt, o comunitate digitală care schimbă România.

NFT-urile sunt realizate folosind același tip de programare care este utilizat pentru criptomonede și diferă de acestea prin faptul că nu pot fi vândute sau schimbate cu o alta asemănătoare.

lensa.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: