ACTOR & SCRIITOR Adrian Titieni și Teatrul Godot adună povești scrise de actori pentru Festivalul de Storytelling

Teatrul Godot organizează între 28 – 29 iunie primul festival din țară dedicat poveștilor, respectiv actorilor care scriu povești și ar vrea să le și povestească. Cu alte cuvinte, oamenilor care spun povești oamenilor.

Încercăm să creăm o platformă unde talentul, inteligența, creativitatea și inspirația dumneavoastră să-și găsească împlinirea, iar revolta artistică să readucă plusul de valoare necesar în ceea ce putem numi arta actorului contemporan.

spune inițiatorul festivalului, actorul Adrian Titieni.

editura-arthur.ro

Tema festivalului în 2022 – “Prima dacă când”

Ultimii doi ani în care, de nevoie am trecut printr-o experiență de distanțare față de restul oamenilor, dar și printr-una de apropriere față de noi înșine, ne-au dat ocazia să ne gândim mai bine la cine suntem, ce ne place să facem, ce ne frământă. Unii au pus aceste gânduri și pe hârtie. Iar acum, Teatrul Godot le dă ocazia să le spună așa cum știu mai bine – pe scenă.

Tema festivalului, la prima ediție, va provoca imaginația și memoria actorilor cu o invitație la introspecție: Prima dată când… Conținutul trebuie să se baze pe experiența/ experiențele personale. Povestea poate avea oricâte pagini doresc autorii, dar pe scenă trebuie să dureze între 5 și 7 minute.

Se poate înscrie oricine este actor/actriță sau este student/ă la actorie, de oriunde din țară.

perfect-tour.ro

Poveștile nu vor fi jurizate, dar vor fi auzite și ascultate de profesioniști din domeniu: 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐓𝐢𝐭𝐢𝐞𝐧𝐢 (actor și profesor), 𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐞 𝐑𝐞𝐦𝐞𝐬̗ (actor și director de teatru), 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐌𝐚̂𝐳𝐠𝐚̆𝐫𝐞𝐚𝐧𝐮 (regizor de teatru și director de teatru), 𝐑𝐚𝐝𝐮 𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥 (actor) 𝐬̗𝐢 𝐃𝐨𝐦𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐂𝐚̂𝐫𝐜𝐢𝐮𝐦𝐚𝐫𝐮 (director de casting).

Festivalul are loc în zilele de 28 și 29 iunie. Poveștile trebuie trimise până pe data de 21 iunie (ora 23:59) la adresa de mail office @teatrulgodot.ro împreună cu numele, mențiunea statutului profesional student/ă ori actor/actriță și un număr de telefon de contact. După preselecție vor fi alese 24 de texte, respectiv 24 de actori sau viitori actori care să se prezinte la Festival, la Teatrul Godot, în zilele de 28 și 29 iunie. Pentru spectatori, intrarea fiind liberă.

Cel mai talentat povestitor va fi premiat cu 1000 de lei. Se vor alege experiențele care s-au transformat în cele mai creative povești, iar ele se vor transforma într-un spectacol de teatru produs de Teatrul Godot în care vor juca și povestitorii – actori.


Lasă un comentariu