ÎN PREGĂTIRE Cea mai nouă carte scrisă de Michelle Obama, „Lumina din noi” publicată în limba română

În continuarea biografiei Povestea mea, fosta primă-doamnă Michelle Obama lansează un nou volum de non-ficțiune în care împărtășește sfaturi de înțelepciune practică și strategii care vă pot ajuta să rămâneți optimiști și echilibrați într-un climat internațional și local care creează angoasă și destabilizează.

Lumina din noi: Cum să învingi în momente dificile“, de Michelle Obama, va fi publicată în România de Editura Litera, în 15 noiembrie 2022 și simultan în 14 limbi la nivel mondial.

Anunțul viitoarei lansări a fost făcut prin intermediul unui video.

bestvalue.eu

Despre “Lumina din noi”, de Michele Obama

În „Lumina din noi“, Michelle Obama oferă cititorilor o serie de povești proaspete și de reflecții despre schimbare, provocări și putere, care includ propria convingere că, atunci când “aprindem lumina din noi” pentru ceilalți, putem lumina bogăția și potențialul lumii din jurul nostru, descoperind adevăruri mai profunde și noi căi spre progres.

Inspirându-se din experiențele sale de mamă, fiică, soție, prietenă și primă-doamnă, Michele Obama împărtășește în noua ei carte obiceiurile și principiile pe care le-a dezvoltat pentru a se adapta cu succes la schimbare și a depăși obstacole din cele mai diverse – înțelepciunea câștigată care a ajutat-o să continue să evolueze.

Câteva dintre cele mai valoroase obiceiuri despre care vorbește în acest volum sunt

  • Începe cu blândețe
  • Mergi în profunzime
  • Adună la masa din bucătărie prieteni și mentori de încredere.

Cu umor, onestitate și compasiune, autoarea explorează și probleme legate de rasă, gen și vizibilitate, încurajând cititorii să își învingă frica, să găsească forța în comunitate și să trăiască liber.

top-shop.ro

„Am descoperit că e în regulă să recunoști faptul că stima de sine este învelită în vulnerabilitate și că ceea ce împărtășim ca oameni pe acest pământ este impulsul de a te lupta pentru ceva mai bun, mereu și oricând“, scrie Michele Obama în Introducerea din Lumina din noi. „În lumină, devenim mai îndrăzneți. Dacă-ți cunoști lumina, te cunoști pe tine însuți. Îți știi propria poveste cu onestitate. Din ce-am observat, această cunoaștere a sinelui ajută la fundamentarea încrederii în propria persoană, fapt care cultivă o senzație de calm și abilitatea de a nu te pierde cu firea, iar asta te ajută, în cele din urmă, să poți să relaționezi genuin cu ceilalți – ceea ce pentru mine este esența tuturor lucrurilor. O lumină hrănește altă lumină. O familie puternică împărtășește puterea cu altele. O comunitate implicată poate să le motiveze pe cele din jurul ei. Asta e puterea luminii din noi.“

Ediția tipărită a cărții „Lumina din noi“ va avea un preț de 99,9 lei, iar cea digitală de 69,9 lei.

litera.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: