LANSARE Actrița Maia Morgenstern este imaginea colecției Mari clasici ai literaturii

Actrița Maia Morgenstern s-a asociat editurii Litera în promovarea celei mai recente colecții de literatură clasică publicate de editură. “Mari clasici ai literaturii” a fost lansată astăzi, deopotrivă cu o campanie publicitară TV.

„Pentru mine, biblioteca este un spațiu sacru. Este acel loc viu care adună laolaltă atâtea epoci, idei, povești imaginare sau adevărate, încât, dacă le citești pe toate sau doar o parte din ele, nu ai cum să nu devii mai bun, mai frumos și mai bogat. […] «Mari Clasici ai Literaturii» este o colecție importantă pentru România, ce reunește într-un cadru unitar cele mai valoroase opere ale literaturii române și universale, fiind, în același timp,o selecție care îndeplinește misiunea de bază a fiecărei biblioteci: aceea de a crește cititori.“

spune Maia Morgenstern, ambasadorul colecției
Litera, Mari Clasici ai Literaturii

Colecția „Mari Clasici ai Literaturii“ cititorilor titluri importante, provocatoare, emoționante și revoluționare opere din literatura lumii – cărți care vor continua să fie citite de la o generație la alta. Volumele au o prezentare de excepție – sunt cartonate, cu folio argintiu, grafică elegantă și reprezintă titluri alese clasice și contemporane, de la autori precum Svetlana Aleksievici, A.P. Cehov, Alice Munro, Edith Wharton, Mihail Bulgakov, Saul Bellow, George Orwell și mulți alții.

Cititorii pot achiziționa cărțile colecției prin abonament, exclusiv pe site-ul editurii, cu ofertă specială de abonare.

lensa.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: