WEEKEND Rock pentru adulți & lectură, teatru și ateliere pentru copii la ARTmania Evenings

În weekendul 23-25 iulie, ARTMania Evenings și Quantic Club își vor aștepta vizitatorii cu muzică live, teatru, un lounge dedicat lecturii, un târg de viniluri şi CD-uri, ateliere de lectură şi origami.

Program Artmania Evenings 2021

ARTmania Evenings 2021 aduce iubitorilor de rock energia celor mai cunoscute trupe românești:

23 iulie: Implant pentru Refuz, White Walls

24 iulie: Dirty Shirt, Taine, RoadkillSoda

25 iulie: Lucifer – A Rock Opera, Am Fost La Munte Si Mi-a Placut

Pasionaţii de lectură sunt aşteptaţi cu o selecţie de cărţi din zona muzicală, titluri bestseller şi cărţi pentru copii, îmbogăţite de o ofertă variată de viniluri şi CD-uri cu care să-şi completeze colecţiile.

În lounge-ul dedicat cititorilor, copiii sunt invitați să se bucure de lecturi din două titluri foarte îndrăgite de cei mici: „Tzitzi-Poc. Cel mai mare vis al copilăriei” şi „Ţup – imposibil e doar un cuvânt”. Atelierele de origami îi vor iniția în arta meșteșugului cu hârtie și, îndrumați, vor aduce la viaţă personajele din poveștile ascultate în timpul sesiunilor de lectură.

Lectură pentru copii

Copiii vor intra în lumea magică a poveştilor cu ajutorul pieselor de teatru educative şi interactive „Scufiţa Roşie” şi „O lume cu fire”, piese cu păpuşi, marionete, mascote şi actori, scrise, regizate şi adaptate special pentru cei mici de trupa ANIMIS.

Va fi prezentat spectacolul de teatru „Întâi, sărută-mă”, de Bogdan Gagu, jucat de Teatru sub lună, care conduce publicul pe un drum plin de suişuri şi coborâşuri la nivel afectiv.

Publicul ARTmania Evenings se va distra cu numere interactive şi momente comice marca Urban Impro.

Bilete, abonamente și reguli de acces ARTmania Evenings

Abonamentele și biletele zilnice ARTmania Evenings pot fi achiziţionate de pe artmaniafestival.ro la preţul de 150, respectiv 70 lei.

Pentru a putea intra în spațiul amenajat pentru eveniment, participanţii trebuie să prezinte un abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment, alături de un act de identitate şi de unul dintre documentele:

  • certificat de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 – persoanele vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 cu rezultat negativ a cărui valabilitate să nu depăşească 72 de ore de la momentul testării;
  • test antigen rapid cu rezultat negativ efectuat cu maximum 24 de ore înaintea venirii la eveniment (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate);

Organizatorii oferă și posibilitatea de testare la eveniment (cost 30 de lei), vineri (9:00 – 18:00), sâmbătă (12:00 – 18:00) şi duminică (12:00 – 18:00).

Participanţii cu vârste de până la 18 ani împliniţi pot intra la eveniment pe baza biletului şi a purtării măştii de protecţie, fără dovadă medicală. Accesul copiilor sub 12 ani împliniţi este gratuit, dacă sunt însoţiţi de un adult cu un abonament/ bilet valid şi o copie a unui act doveditor al vârstei copilului. Accesul participanţilor cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani se realizează cu bilet valid şi este permis doar dacă aceștia sunt însoţiţi de un adult cu un bilet valid.

Organizatorii nu încurajează prezenţa copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului copiilor, motiv pentru care este interzis accesul cu cărucioare pentru copii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: