Ascultați ECHO, prima platformă de audiobooks în limba română

Săptămâna trecută, piața de carte românească s-a îmbogățit cu primul site care oferă abonamente la audiobooks în limba română (și în limba engleză). Echo, prima platformă de profil din România, răspunde cererii publicului care, în ultimii ani, caută soluții ingenioase pentru a câștiga mai mult timp liber pentru pasiunile dragi, cum este lectura.

Într-o lume din ce în ce mai aglomerată, audiobook-urile salvează timp cititorilor, permițându-le să asculte în trafic, când aleargă sau în orice alt moment al zilei când au nevoie de o pauză de la agitația cotidiană pentru a învăța sau pentru a se bucura de un moment de liniște cu autorii preferați, transmit inițiatorii proiectului.

Bestsellere internaționale sunt disponibile în premieră în format audio, în română

Echo și partenerii au înregistrat în format audio premium, pentru prima dată în limba română, cărți cu renume internațional. Este prima platformă din România care oferă mii de audiobooks în limbile română și engleză, într-un singur loc.

Actori și oameni de cultură, a căror lectură adaugă valoare suplimentară experienței de ascultare, dau glas naratorilor și personajelor: Andi Vasluianu, Andrei Huțuleac, Oana Pellea, Ana Ularu, Victor Rebengiuc, Andrei Pleșu, Radu Paraschivescu, Florin Piersic Jr., Corneliu Ulici, printre mulți alții.

Câteva titluri bestseller disponibile în format audio pe Echo sunt:

  • Biblioteca de la miezul nopții (de Matt Haig),
  • Atomic Habits (de James Clear),
  • Prietena mea genială (de Elena Ferrante),
  • Acolo unde cântă racii (de Delia Owens),
  • O scurtă istorie a românilor povestită celor tineri (de Neagu Djuvara),
  • O viață pe planeta noastră (de Sir David Attenborough),
  • 12 reguli de viață (de Jordan B. Peterson), Țup. Imposibil e doar un cuvânt (de Alex Donovici).

Printre editurile partenere, ale căror cărți pot fi ascultate în format audiobook se numără Trei, Curtea Veche, Nemira, Humanitas, Publica, Crime Scene Press, For You, Niculescu și altele. Oferta de carte include ficțiune străină, clasică și contemporană, nonficțiune – cărți despre istorie, actualitate, mindfulness, business) și cărți pentru copii.

În fiecare lună, pe site vor apărea noi și noi titluri de la cele mai importante edituri din România. Romane clasice sau bestselleruri de ultimă oră, cărți de scriitori români și străini, în lectura unor actori și autori îndrăgiți.

Cum te poți abona ca să asculți audiobooks în limba română

Experiența utilizatorilor este gândită în termeni de simplitate – accesul prin aplicație mobilă, design modern și intuitiv și un modelul de abonare de succes pe piața internațională. Utilizatorul primește un număr de credite în baza unui abonament lunar, cu care va putea cumpăra orice audiobook din aplicație.

Curioșii pot încerca noul format cu o lună de serviciu gratuit, în care li se oferă cadou trei credite cu care pot fi achiziționate până la 3 audiobooks. După această perioadă, au mai multe opțiuni de abonament: Basic, 8,5 euro – 2 credite incluse (până la 2 audiobook-uri pe lună); Standard, 12.5 euro – 3 credite incluse (până la 3 audiobook-uri pe lună); Premium, 20 euro– 5 credite incluse (până la 5 audiobook-uri pe lună).

Cele 30 de zile gratuite de test pot fi activate pe site-ul www.echo.ro, iar aplicația poate fi apoi descărcată, pentru Android, din Google Play. În curând, aplicația va fi disponibilă și pentru iOS.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: