CLUJ Autori români, lansări și invitați speciali la Festivalul de Carte Transilvania

Cititorii clujeni au șansa să înceapă toamna cu o recoltă bogată de carte, între 16 și 19 septembrie, la Festivalul Internațional de Carte Transilvania (FICT). Promovat sub sloganul “De carte nu scapi”, festivalul va găzdui evenimentele editoriale ale toamnei, lansări de carte și dezbateri.

Editura Tritonic îi așteaptă iubitorii de carte cu trei evenimente dedicate autorilor români și cărților lor proaspăt ieșite din tipar.

Program lansări Tritonic la FICT

Sâmbătă, 18 septembrie, ora 12

Lucian Dragoș Bogdan va prezenta cel mai recent roman romance al său “Șase” și va vorbi cu Rebeca Cojocaru despre volumul recent lansat “NOIR de Brașov”.

Duminică, 19 septembrie, ora 12

Invitat special al festivalului Tony Mott va avea o discuție cu Antoneta Galeș pe tema Ficțiune versus Non-ficțiune – despre literatură, despre scris și despre a fi autor în România de azi.

Duminică, 19 septembrie, ora 13

Lansare nouă, în colecția Comunicare Media lansat, în premieră la FICT : „Branding, comunicare și strategie în România în an pandemic. Vocea specialiștilor”, volum coordonat de Veronica Ioana Ilieș și Paul-Alexandru Fărcaș.

Vor fi acolo peste 300 de titluri apărute în ultimii ani la Tritonic Books, cu prețuri bune – reduceri de 25-45%. Tritonic Books este de găsit la standul nr. 1, în Piața Unirii din Cluj.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: