Cartea Andreei Raicu Descoperă-te, publicată la una dintre editurile renumite din India

Cartea Andreei Raicu, „Descoperă-te”, apărută în România la Curtea Veche Publishing în 2018, este acum tradusă în limba engleză la renumita editură indiană Jaco Publishing House. „Discover yourself” va fi disponibilă în India și nu numai începând din 1 octombrie 2021. Andreea Raicu este unul dintre puținii autori români de non-ficțiune traduși în engleză.

Jaico Publishing House este una dintre cele mai importante edituri din India, înființată în 1946, cu un portofoliu de autori celebri în toată lumea, precum Robin Sharma, Dalai Lama, Deepak Chopra, Brian Tracy, John C Maxwell.

Cartea Andreei Raicu, „Descoperă-te”, este un jurnal de experiențe împărtășite de una dintre cele mai frumoase și admirate femei din România, care a schimbat lupta pentru imaginea fără cusur de pe ecrane cu bucuria de a fi ea însăși, în echilibru cu propriul corp și spirit.

Andreea Raicu despre cartea ei Descoperă-te

Împlinirea nu stă în relația cu cântarul, frumusețea autentică nu își dă întâlnire cu bisturiul, iar micile lucruri pe care oamenii le consideră defecte fizice au mai mult farmec decât perfecțiunea construită ca un castel din farduri, fond de ten și pudră. 

Despre Andreea Raicu, autoarea cărții „Descoperă-te”

ANDREEA RAICU a intrat în lumina reflectoarelor în 1995, când a devenit prima româncă laureată a galei Elite Model Look de la Seul. Au urmat 20 de ani de carieră în televiziune, producții precum Big Brother sau Megastar și o activitate bogată în zona de fashion și frumusețe, care ne-au înfățișat-o ca pe o figură etalon în modă, stil și eleganță.

De-a lungul anilor presărați cu căutări, încercări și multe experiențe, Andreea a descoperit că există o altă lumină, capabilă să o pună în valoare și să o facă să se simtă mai bine și mai liberă, decât cea a reflectoarelor – o lumină pe care o poartă mereu cu ea. Numită în 2015 Ambasador al Solidarității Internaționale, mind&body coach, autoare, cu nenumărate discursuri TEDx la activ, acum are propria revistă online prin care inspiră milioane de femei să-și găsească echilibrul lăuntric și să capete curajul să aibă o viață conformă cu propriile nevoi și dorințe și mai puțin dependentă de opiniile celorlalți. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: