EVENIMENT Noaptea Albă a Galeriilor, ediţia a 15-a, va avea loc între 15 – 17 octombrie

Noaptea Albă a Galeriilor – NAG, ediţia a 15-a, va avea loc în perioada 15-17 octombrie 2021. Managerii spațiilor dedicate artei contemporane care doresc să participe la eveniment sunt invitați să înscrie proiectele pe site-ul NAG, până la data de 26 septembrie.

Noaptea Albă a Galeriilor / NAG este cel mai longeviv eveniment dedicat comunităţii creative din Bucureşti. Iniţiat de Asociaţia Ephemair, s-a extins la nivel naţional o dată cu ediţia din 2016, în prezent fiind organizat în mai multe oraşe din România.

Anul trecut, evenimentele NAG dedicate artei contemporane s-au desfășurat simultan în paisprezece orașe ale țării, invitând publicul la expoziții de artă, ateliere de creație și spectacole.

Asociaţia Ephemair organizează proiecte şi acţiuni culturale din domeniul artelor contemporane care vizează dezvoltarea comunităţii artiştilor şi operatorilor culturali independenți. Obiectivul este promovarea artei contemporane din România pe plan local și dincolo de granițe. Proiectele realizate au contribuit la consolidarea scenei culturale şi au susţinut în mod constant sectorul cultural prin evenimente care au implicat deopotrivă instituţii din sectorul public şi cel privat.

Noaptea Albă a Galeriilor / NAG Bucureşti este un proiect cofinanţat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului Bucureşti – Oraş deschis 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: