BRAȘOV UNTOLD anunță un nou festival MASSIF care va avea loc în stațiunea Poiana Brașov

Organizatorii festivalurilor de muzică Untold și Neversea au ajuns la un acord cu Primăria Brașov pentru dezvoltarea unei strategii pe termen lung de dezvoltare a stațiunii Poiana Brașov. Colaborarea dintre cele două entități prevede organizarea a două festivaluri pe an, sub denumirea Massif: unul în sezonul de iarnă, care va îmbina schiul cu muzica electronică, dance, trance şi experimentală, şi celălalt, vara, care va îmbina entertainment-ul cu activități de wellness.

Poiana Brașov ar putea deveni una dintre cele mai atractive stațiuni europene

Massif nu va fi doar un festival de muzică, ci va include multe alte evenimente. Astfel, Poiana Braşov ar putea deveni, în câțiva ani, cea mai căutată destinație turistică montană pentru tineri din Europa.

Proiectul va fi finanțat integral din fonduri private de către Untold și va fi implementat începând din 2022. Propunerea de colaborare a fost votată în unanimitate în Consiliului Local al Municipiului Brașov, miercuri, 29 septembrie 2021.

,, Explorăm de mult timp să ne extindem conceptele și la munte și ne bucurăm că am găsit viziune pe termen lung și din partea autorităților locale în cea mai vizitată stațiune pe timp de iarnă din România! Îi asigurăm că ne vom folosi toată experiența pentru a îndeplini viziunea de a transforma Brașov în cea mai dorită destinație montană din Europa de către tineri” a declarat Bogdan Buta, CEO Untold Universe.

,,Am încredere că strategia propusă de UNTOLD UNIVERSE va da roade încă din 2022 și că vom colabora, alături și de comunitatea brașoveană, astfel încât să nu alterăm patrimoniul nostru natural, ci să îl valorificăm cât mai inteligent“, a declarat Allen Coliban, primarul Brașovului.

Universul Untold cuprinde trei proiecte: festivalul Untold de la Cluj, Festivalul Neversea de la Constanța și plaja Neversea. Conform Untold, impactul economic local al celor două festivaluri în 2019 a depășit 75 de milioane de euro. În pregătire se află un festival la Timișoara, pentru anul 2023, când orașul va fi Capitală Culturală Europeană.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: