INSPIRAȚIE Cadouri de Moș Nicolae cu livrare mâine

M-a prins weekend-ul și încă nu am apucat să iau niciun cadou de Moș Nicolae. Dacă și tu ești în aceeași situație, am găsit pe Cărturești o mulțime de idei (și nu doar cărți), pentru toți membrii familiei, pentru orice vârstă, pentru orice buget. Mi se pare cel mai organizat târg de cadouri fiindcă te ajută să te hotărăști rapid, au mii de cadouri pe stoc și livrarea se face în 24 de ore.

Cadouri create de producători români

Printre cele mai atractive secțiuni din târgul Cărturești sunt cadourile create de designeri și producători români. Avem de ales dintre zeci de opțiuni: bijuterii, cosmetice artizanale, accesorii vestimentare, decorațiuni, vinuri și răsfățuri gastronomice. Cumpărând un cadou făcut în România faci un dar pentru cei dragi dar și un bine unui antreprenor local care muncește din greu pentru un ban cinstit. Iar în vremurile astea, să cumperi ceva românesc e un gest parcă și mai valoros.

Cadouri pentru pasionații de călătorii

Cu toată pandemia asta dorul de ducă pare și mai apăsător. Dacă în ultima vreme am reușit mai puțin să ne plimbăm și să explorăm lumea, trăim cu speranța că poate la anul va fi mai bine. Cărți de călătorie ca să găsim inspirația pentru următoarea destinație, muzică numai bună pentru drum, accesorii și gadget-uri pentru călători și drumeți, în diverse combinații, culori și materiale – toate astea sunt imboldul să îți planifici următoarea vacanță cu cei dragi.

libris.ro

Cărți premiate și bestsellers

Cărturești adună laolaltă peste șaptezeci de titluri – cele mai apreciate cărți ale momentului, volume premiate, apariții recente din toate domeniile și pentru toate vârstele. M-am uitat puțin prin această selecție, cuprinde titluri esențiale apărute anul acesta, cărți care fac furori la nivel internațional și reeditări clasice ne neratat. De la bestseller-urile semnate de Guzel Iahina (Trenul spre Samarkand) sau Gabor Mate (Când corpul spune nu. Costul stresului ascuns), la remarcabilul volum al Monei Petre (Ierburi uitate. Noua bucătărie veche) ori povestea impresionantă de viață scrisă de Suleika Jaouad (Între două lumi), în această secțiune se găsesc cărțile despre care se va vorbi ani buni de-acum încolo.

Cadouri pentru pasionații de științe

Într-o lume în care tehnologia avansează mai repede decât putem citi ultimele noutăți există și o serie de volume de popularizare și sinteze care ne ajută să înțelegem mai bine lucruri importante despre viața noastră de zi cu zi și despre ceea ce ne rezervă viitorul. Ceea ce era înainte apanajul unui număr mic de savanți e acum accesibil publicului larg. De la matematică, fizică și alte științe exacte până la psihologie, neuroștiințe ori soluțiile pentru schimbări climatice, avem o mulțime de titluri care să ne satisfacă nevoia de cunoaștere și curiozitate.

Și acestea sunt doar câteva exemple despre ce oferă târgul de cadouri Cărturești. Melomanii, cinefilii, pasionații de SF & fantasy, colecționarii, iubitorii de animale și copiii de orice vârstă au secțiunile lor dedicate. În plus, modul smart de organizare a produselor te ajută să găsești în câteva momente un cadou pentru oricine: pentru părinți, pentru copii până la 12 ani sau adolescenți, pentru iubit sau iubită, bunici, colegi și prieteni. Nici bugetul nu e neglijat și găsești categorii pentru orice buzunar, împărțite pe sume: până la 50 de lei, 100 de lei , 150 lei sau peste.

Așadar să fim cuminți și să ne pregătim ghetuțele! Și portofelele. 🙂

perfect-tour.eu

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile cardinale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: