TOP Cele mai vândute cărți ale Grupului Editorial ALL în 2021

Bilanțul vânzărilor Grupului Editorial ALL pentru anul 2021 cuprinde atât titluri de referință care se află an de an în topul preferințelor cititorilor editurii, cât și noutăți recent apărute și propulsate direct în vârf.

nemira.ro

Cărți pentru publicul larg

1. Istoria românilor
Istoria românilor, Constantin Giurescu

Cartea semnată de istoricul român Constantin C. Giurescu (1901-1977), se menține pe prima poziție și în 2021. Volumul analizează, în cele aproape 1800 de pagini, istoria poporului român din cele mai vechi timpuri până la sfârșitul epocii fanariote.

2. Arme, virusuri şi oţel. Soarta societăţilor umane

Cartea istoricului Jared Diamond culege cele mai puţin vizibile aspecte ale istoriei umanităţii, expunându-le cititorilor care au curiozitatea de a-şi pune întrebări la care istoria tradiţională nu oferă decât rareori răspunsuri.

3. Curiozități bizantine. Povești stranii și fapte surprinzătoare din istoria celui mai ortodox imperiu din lume
Curiozități bizantine, Anthony Kaldellis

Volumul lui Anthony Kaldellis a deschis anul acesta o nouă colecție Curiozități istorice, care se adresează în egală măsură erudiților, clasiciști, istoricilor sau cititorilor pasionați de faptele eroice sau anecdotice ale trecutului.

4. Capcanele mâncatului emoțional
Capcanele mâncatului emoțional, Laura Ene

Cartea Laurei Ene este un volum autoreferențial în care autoarea își împărtășește experiența personală și profesională în privința scăderii în greutate și a schimbării stilului de viață.

5. Pasărea Liră
Cecilia Ahern, Pasărea Liră

Romanul Ceciliei Ahern a fost publicat în limba română în primăvara acestui an și surprinde o poveste de dragoste trăită cu inocență, în lumea showbiz-ului, din care tocmai inocența lipsește cu desăvârșire.

nemira.ro

Cărți pentru copii

1. Pisicile războinice

Pisicile Războinice

Cărțile din colecția Pisicile Războinice se află de mulți ani în topul preferințelor tinerilor cititori, semn că lumea fascinantă a acestor feline atrage constant noi fani. Până acum, au fost publicate în limba română 26 de volume, urmând ca anul viitor să vadă lumina tiparului primele cărți dintr-o ediție specială Pisicile războinice.

2. Prietenii lui Năsuc. Copacul din casă

Prietenii lui Năsuc. Copacul din casă

Volumul Cristinei Gheorghiu, cu ilustrații de Florin Gheorghiu, este o poveste de sărbători în care gașca celor cinci șoricei cade din nou pradă poftei de aventură, dar și poftelor culinare.

3. Seria Vreau să știu
Seria Vreau sa știu de Charlotte Grossetete

Seria scrisă de Charlotte Grossetete oferă răspunsuri clare și inspirate la cele mai dificile întrebări pe care ni le pun copiii. Cu ajutorul acestui volum, nu numai că vor înțelege mai bine lumea care ne înconjoară, dar își vor dezvolta imaginația și spiritul creativ.

4. Lecția de sănătate pentru copiii de 3-5 ani
Lecția de sănătate pentru copiii de 3-5 anui

Prima carte din seria cu același nume, ale cărei volume cuprind informații esențiale, adaptate fiecărei vârste, despre menținerea sănătății fizice și despre dezvoltarea emoțională a copiilor. Conținutul, ușor accesibil micuților și structurat în jurul unor teme principale, poartă avizul unui medic.

5. Un cățeluș în furtună
Un cățeluș în furtună, Guojing

Cartea scrisă de Guojing este o poveste fără cuvinte, o provocare pentru imaginația cititorilor de peste 4 ani. Autoarea, originară din China, a primit pentru volumul ei de debut, Drumul spre casă, titlul de „Cea mai bună carte ilustrată pentru copii” acordat de New York Times Book Review.

Cărți medicale

  1. Colecția Manuale pentru asistenți medicali cuprinde volume fundamentale pentru pregătirea și perfecționarea celor care se specializează în îngrijirea medicală, oferindu-le resurse educaționale de cea mai înaltă calitate.
  2. Tratatul de pediatrie, coordonat de prof. univ. dr. Florea Iordăchescu, se menține în topul vânzărilor, fiind o lucrare de ȋnaltă ținută științifică dedicată sănătății copilului. La elaborarea sa au participat specialiști ȋn domeniu din generațiile mai vechi, ȋncă active și deosebit de implicate, cărora li s-au alăturat colegi din generațiile mai tinere, aflați la deplină maturitate profesională și științifică.
  3. Harrison. Boli infecțioase este o carte esențială în domeniul bolilor infecțioase, care se adresează studenților și medicilor deopotrivă și care are scopul de a oferi o resursă convenabilă de informații precise, convenabile și de ultimă oră.
  4. Grant. Atlas de anatomie, un volum riguros și detaliat pentru studiul anatomiei umane, satisface de mai bine de 70 de ani nevoile noilor generații de studenți.
  5. SCHWARTZ. Principiile chirurgiei este considerat cel mai important text de chirurgie din lume; ediția a X-a este actualizată conform noilor evoluții în domeniu, incluzând asistența chirurgicală modernă bazată pe dovezi și ghidarea în leadership pentru medicii rezidenți și chirurgii practicieni.

farmec.ro

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile cardinale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: