BRAȘOV Dragostea… de carte este serbată de Libris și Rotaract cu daruri pentru cei generoși

Echipa Libris serbează dragostea weekendul acesta poftind cititorii la o întâlnire pe nevăzute cu o carte – 𝘽𝙡𝙞𝙣𝙙 𝙙𝙖𝙩𝙚 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙖 𝙗𝙤𝙤𝙠, alături de Rotaract Kronstadt și Fundația Rafael Codlea. Dragostea pentru carte și grija pentru comunitate au parte de o întâlnire reușită, cu ajutorul librăriilor și al bibliofililor.

Brașovenii primesc o carte dacă dăruiesc pentru comunitățile defavorizate

Rotaract Kronstadt îi așteaptă pe cititorii brașoveni la o Blind date with a book, versiunea de Valentine’s Day a proiectului Bookurie fără etichetă, în care vor avea ocazia să experimenteze senzația lecturii fără prejudecăți. Pentru o donație minimă recomandată ei vor putea alege o carte bazându-se doar pe intuiție și o descriere generică a cărții.

Evenimentul a început astăzi la Coresi Shopping Resort – zona Ludotecii și va continua până pe 14 februarie 2022. Sumele donate vor fi folosite de Fundația Rafael în beneficiul persoanelor cu dizabilități.

Cititorii sunt invitați să sprijine cauza prin participarea la o întâlnire pe nevăzute cu o carte la târgul caritabil și prin donarea de cărți la eveniment. Sunt preferate cărțile din categoriile beletristică și dezvoltare personală.

Volumele pot fi noi sau citite, dar trebuie să fie în stare bună. Trebuie ambalate în aşa fel încât să nu li se vadă coperta. Pe ambalaj vor fi trecute câteva informaţii despre carte, care includ genul acesteia şi cuvinte cheie în legătură cu subiectul abordat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: