LANSARE Andreea Marin spune “Nu există nu se poate” în noua ei carte de interviuri cu personalități

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite persoane publice din România, lansează astăzi, 17 martie 2022, volumul de non-ficțiune, Nu există nu se poate. Cartea destăinuie poveștile inspiraționale a 41 de personalități prețuite de români și este disponibilă pentru comandă, anunță Bookzone.

bookzone.ro

Despre Nu există nu se poate, de Andreea Marin

Nu există nu se poate este o carte de interviuri care invită cititorii să descopere 41 de povești, 41 de oameni-poveste. Andreea Marin a inclus în carte și propria istorie de viață, destăinuind momente de răscruce prin care a trecut și pe care a reușit să le depășească mulțumită motto-ului personal: nu există nu se poate!

Cititorii vor găsi în paginile cărții dialoguri savuroase și pline de inspirație cu personalități din domeniile cultural, media sau sportiv, printre care Chris Simion-Mercurian, Sofia Vicoveanca, Ana Maria Brânză, Iuliana Tudor, Dana Rogoz, Mircea Radu, Daniel Buzdugan și George Buhnici. Fiecare interviu oferă lecții de viață inedite, încurajând cititorii să-și urmeze visurile și să-și schimbe viziunea.

Într-o lume tot mai indiferentă și grăbită, destinele acestor oameni extraordinari sunt un îndemn la introspecție, o pledoarie pentru o viață trăită altfel, cu inima deschisă și încredere în forțele proprii. Rebeli cu o cauză clar definită, ei te provoacă să-ți întorci privirea înspre interior și să privești dincolo de „nu se poate”, pentru a vedea limpede un întreg univers al posibilităților nelimitate și al visurilor care așteaptă să devină realitate. Trebuie doar să renunți la teamă și să crezi în puterea ta!

farmec.ro

O carte pentru o cauză bună

Volum cu volum, vânzarea cărții Nu există nu se poate, de Andreea Marin, va aduce un sprijin financiar esențial Fundației Prețuiește Viața care, de 14 ani, redă bucuria, speranța și demnitatea celor cărora soarta le-a scos în cale multe încercări. Fiecare carte cumpărată va ajuta fundația să facă mai mult bine, să schimbe mai multe vieți.

Aceasta nu este prima acțiune caritabilă făcută de Andreea Marin prin publicarea unei cărți. Profitul obținut din vânzarea primul volum de non-ficțiune semnat de jurnalistă (Prețuiește viața) a fost de asemenea folosit de fundația a cărei fondatoare este în beneficiul femeilor care suferă de cancer.

Reducere în exclusivitate astăzi, 17 martie

Noua carte a Andreei Marina are o reducere de 10% doar în ziua lansării, respectiv joi, 17 martie 2022, începând cu ora 8:00. Ulterior acestei date, volumul va putea fi achiziționat din librării la preț întreg.

bookzone.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: