CINEMA Ecranizarea “Acolo unde cântă racii” tot mai aproape de marile ecrane

Mai e doar o săptămână până intră în cinematografe ecranizarea splendidului roman Acolo unde cântă racii, de Delia Owens.

Reese Witherspoon este producătoarea care și-a asumat misiunea adaptării pentru marile ecrane, după ce a citit cartea la clubul ei de lectură. Acolo unde cântă racii s-a vândut până acum în peste 12 milioane de exemplare în toată lumea. A fost cea mai bine vândută carte pe Amazon în 2019 și bestseller New York Times timp pe 150 de săptămâni.

top-shop.ro

Cine va juca în filmul Acolo unde cântă racii?

Rolul principal (Kya) în pelicula inspirată de Acolo unde cântă racii va fi jucat de Daisy Edgar-Jones, actrița care a fermecat recent publicul într-o altă ecranizare a unui bestseller foarte îndrăgit – Oameni Normali (de Sally Rooney) – serie disponibilă pe HBO Max. I se vor alătura Harris Dickinson și Taylor John Smith. Taylor, actorul care îl va interpreta pe Tate Walker, le este cunoscut cinefililor pentru rolul John Keene din Obiecte ascuțite, adaptarea romanului omonim de Gillian Flynn – o poveste la fel de complexă, hipnotică și uimitoare precum cea din cartea Deliei Owens.

Când apare Acolo unde cântă racii?

Acolo unde cântă racii va intra în cinematografele din România în 19 august.

Care este intriga filmului Acolo unde cântă racii?

Kya, o fată care crește singură, abandonată de familie, într-o mlaștină din Carolina de Nord, devine suspectă de uciderea unui bărbat cu care a avut o relație.

Cine semnează coloana sonoră Acolo unde cântă racii?

Taylor Swift care a scris și interpretat piesa originală „Carolina” pentru film, a spus că „s-a pierdut conplet în carte când a citit-o, cu ani în urmă și a vrut să creeze ceva eteric și tulburător”.

chilipirul-zilei.ro/

Despre Acolo unde cântă racii

O combinație de thriller și roman inițiatic, fenomenul global creat de Delia Owens Acolo unde cântă racii o are ca protagonista pe Kya, o puștoaică inventivă și plină de resurse care trăiește singură într-o mlaștină din Carolina de Nord. O întâlnim în copilărie, la începutul anilor ’50, când este abandonată de părinți și de frații mai mari și învață să supraviețuiască din ce îi dă mlaștina. Este învățată să citească și să scrie de prietenul ei Tate Walker, de care se îndrăgostește, dar este lăsată din nou singură, când el pleacă la facultate. Curând îl cunoaște pe Chase Andrews, un fundaș care o atrage într-o întâlnire făcându-i promisiuni de căsătorie care nu se materializează niciodată. După ce fata pune capăt relației, el o atacă și ea scapă. Mai târziu, Chase este găsit mort, iar Kya ajunge să fie acuzată de crimă, iar dovezile împotriva ei par incontestabile.

Povestea Deliei Owens este o Cenușăreasă modernă care-și merită pe deplin toate laudele. Scriitoarea a reușit să creeze o lume a copilăriei abandonului care, în loc de teamă și deznădejde, îți inspiră bucurie de viață și curaj. Personajul central, sălbăticiunea Kya, poate fi un model pentru orice fată cu probleme de la oraș, datorită capacității de adaptare și de a găsi mereu soluții la tot ce o împiedică să fie bine.
Iar prietenia pe care i-o arată cuplul de afro – americani este încă o declarație despre ceea ce ne poate mântui – toleranța și comunitatea fondată pe respect și ajutor reciproc.

perfect-tour.ro

Un gând despre „CINEMA Ecranizarea “Acolo unde cântă racii” tot mai aproape de marile ecrane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: