NOUTATE Ortodoxia și catolicismul se întâlnesc în cartea Părinților Necula și Francisc Doboș

Începând de astăzi, pe Bookzone este disponibilă noua carte a Părintelui Constantin Necula. Ultimul volum lansat de Părintele Necula, alături de Mihai Morar, Despre sensul vieții, s-a vândut în peste 140.000 de exemplare, devenind unul dintre bestsellerurile anului trecut.

În noul volum intitulat Împăcarea cu tine însuți, Părintele Necula abordează întrebări importante pentru oamenii societății contemporane alături de bunul său prieten Părintele Francisc Doboș.

bookzone.ro

  • Ce înseamnă de fapt regăsirea de sine?
  • Cum ne putem găsi menirea pe acest pământ?
  • Cum putem împăca spiritualitatea cu nevoile financiare și profesionale?
  • Ce sunt ura și iubirea?
  • Ce înseamnă, până la urmă, să fii fericit?

Cei doi autori, preotul ortodox și cel catolic, invită cititorii să descopere bucuria împăcării cu sine, cu celălalt și cu Dumnezeu. Volumul nu este o carte despre ortodoxie și catolicism, ci despre doi prieteni care au ales să vorbească despre acele lucruri care ne leagă pe toți. Pentru că, dincolo de toate diferențele care ne despart, ne leagă aceeași căutare a iubirii, a fericirii și a împăcării.

Împăcarea cu tine însuți este o carte necesară în această perioadă dificilă în care lumea este măcinată de incertitudine, stres și conflicte. O veritabilă pledoarie pentru pace și împăcare, cartea aduce speranță și alinare cititorilor în apropierea Sărbătorilor Pascale și poate fi un cadou inspirat pentru cei dragi.

Cartea celor doi clerici este unul dintre cele mai importante proiecte editoriale de anul acesta ale editurii Bookzone. Volumul a fost lansat în cadrul emisiunii realizate de Mihai Morar și vor urma alte apariții media și o campanie dedicată din partea editurii.

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

lensa.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: