PROGRAM DE PAȘTE Spectacolul Extraordinar de Paşte al Corului Madrigal, disponibil publicului din toată ţara

Noul Spectacol Extraordinar „Săptămâna Patimilor” al Corului Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” va fi disponibil publicului din toată ţara în ajunul Paştelui. Formatul video va fi disponibil spre vizionare pe platforma streamerse.net.

Înregistrarea evenimentului „Săptămâna Patimilor”, îmbogăţită de o scenografie spectaculoasă şi de regia artistică şi de lumini, va fi disponibilă exclusiv pe platforma streamerse.net, începând de sâmbătă, 23 aprilie, ora 21.00.

ro.loccitane.com

Despre spectacolul „Săptămâna Patimilor” al Corului Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”

Concertul este transmis în direct de la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj – Napoca sâmbătă, 23 aprilie, ora 19.00 şi în reluare în Duminica Paştelui, pe 24 aprilie, de la ora 12.00.

Prezentat în premieră în cadrul Turneului naţional de Paşte (13 – 16 aprilie 2022), Spectacolul Extraordinar „Săptămâna Patimilor” s-a desfăşurat sub coordonarea dirijorilor Anna Ungureanu şi Cezar Verlan şi în regia artistică a lui Emil Pantelimon şi s-a bucurat de o primire călduroasă la Arad, Timişoara, Alba Iulia şi Cluj-Napoca, unde peste 2.500 de persoane l-au aplaudat la scenă deschisă.

Spectacolul armonizează sunetul unic al Corului Madrigal cu intervenţia dramatică a tinerilor actori Corneliu Ulici şi Pavel Ulici, care completează firul narativ al montării cu inserţii ale unor texte sacre din Evanghelii, emblematice pentru Săptămâna Mare şi Învierea Mântuitorului. De asemenea, sute de copii din corurile Programului Naţional Cantus Mundi cântă alături de Corul Madrigal în cadrul unor momente extrem de emoţionante.

Regia şi scenariul Spectacolului Extraordinar de Paşte „Săptămâna Patimilor” sunt semnate de Emil Pantelimon, conducerea muzicală aparţine Annei Ungureanu, scenografia lui Vladimir Turturica, iar designul de lumini este creat de Alin Popa.

Spectacolul va fi disponibil pe platforma streamerse.net din 23 aprilie, ora 21:00, iar costul unui bilet de acces pentru întreaga famile este de 49 de lei, pentru 10 zile.

Fotografie principală articol preluată de la Festivalul Enescu.

libris.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: