ZIUA CĂRȚII Editura Litera marchează 10 ani de sărbătoare cu Noaptea Cărților Deschise

Pentru cei care se vor întoarce de la Sărbătoarea Învierii cu poftă de lecturi noi și pentru cei care deja au sărbătorit Paștele și au terminat tot de pe noptieră (lasă că știm noi mai bine), editura Litera organizează, de Ziua Mondială a Cărții, 23 aprilie, Noaptea Cărților Deschise.

După zece ediții consecutive, Noaptea Cărților Deschise este una dintre campaniile tradiționale de încurajare a lecturii din România, eveniment care atrage atenția asupra importanței cititului, mai ales în rândul tinerilor.

În toți acești ani am reușit să creăm o comunitate extraordinară de cititori, care ne motivează și ne inspiră să aducem în bibliotecile românilor cărți valoroase și evenimente culturale deosebite. Și anul acesta le suntem alături cu evenimente deosebite, cu reduceri și surprize!,

transmite editura.

top-shop.ro

Reduceri de până la 90% și kit literar cadou

De Ziua Cărții, litera.ro oferă cititorilor câteva dintre cele mai bune titluri ale sale cu mari reduceri. Printre cărțile cunoscute cititorilor, care pot fi cumpărate la preț de chilipir până mâine dimineață sunt:

Scăderea 0/10. Planșe educaționale (-90%, 0.99 lei)
Crima din Orient Express. Vol 102 de Agatha Christie (-90%, 3.49 lei)
My Little Pony. Rarity la prezentarea de modă (-90%, 1.49 lei)
Femeia de la fereastra de A.J.Finn (-90%, 4.99 lei)
Mici focuri pretutindeni de Celeste Ng (-85%, 7.49 lei)
Trei femei de Lisa Taddeo (-85%, 6.74 lei)

Bestsellerul Tot ce am iubit, de Pam Jenoff, o poveste de suspans despre iubire și trădare, și o cană aniversară în ediție limitată, ilustrată de artista Mura, vor fi oferite celor care plasează comenzi pe site în Noaptea Cărților Deschise. Valoarea kitului este de 99,90 lei și va fi dăruit cititorilor care cumpără de minim 149 lei, împreună cu transport gratuit. Promoția este valabilă până la data de 24 aprilie, ora 07:00, în limita stocului disponibil.

Ediție-eveniment a podcastului Litera #CuVoceTare

Părintele Constantin Necula, va oferi cititorilor care urmăresc podcastul Cu Voce Tare o discuție revelatoare despre cea mai citită carte din toate timpurile, Biblia. Întâlnirea cu Constantin Necula, părintele sibian care face lumea mai bună prin puterea cuvântului, va fi transmisă astăzi, 23 aprilie 2022, de la ora 17:00 pe pagina Facebook a editurii și va fi găzduită de Nadine Vlădescu.

Despre Noaptea Cărților Deschise

Prima ediție „Noaptea Cărților Deschise“ a demarat ca un proiect pornit din dorința de a alinia România la inițiativele creative de celebrare a cărții pe care alte țări le organizau de decenii. În 2013, editura a marcat Ziua Cărții pe strada Lipscani, unde un perimetru al pavajului a fost decorat cu cărți deschise pe care au fost așezate mici obiecte de iluminat. Bucureștenii au fost întâmpinați, astfel, de mii de cărți deschise, desfășurate de la intersecția cu strada Smârdan până la Calea Victoriei. Trecătorii au avut ocazia de a-și alege câte o carte dintre cele peste 3.000 dăruite de editură.

În ultimul an în care editura a organizat evenimentul în format fizic, împreună cu cititorii, 2019, Arcul de Triumf și-a deschis porțile și a devenit gazda cărților și a cititorilor (vezi fotografia principală a articolului). Monumentul a fost amenajat cu spații inedite de lectură, biblioteci, cărți pentru toate vârstele și zone multimedia de informare culturală. 

libris.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: