MEDIA Cătălin Ștefănescu într-o nouă emisiune de interviuri la TVR 1 – „Dincolo de alb şi negru”

O nouă emisiune, prezentată de gazda show-ul TV “Garantat 100%”, Cătălin Ştefănescu, va începe săptămâna viitoare la TVR1. „Dincolo de alb şi negru” va avea premiera luni, 9 mai 2022, și va fi difuzată de luni până joi, de la ora 19.00 la TVR 1.

libris.ro

Interviuri despre temele care ne dezbină cu personalități și profesioniști

Emisiunea „Dincolo de alb şi negru” propune telespectatorilor „o discuţie care nu ne împarte în tabere, deşi putem avea păreri diferite, ci ne aduce la un loc, ca să înţelegem lucrurile împreună”.

„Chemăm publicul care vine la TV să intre în contact cu teme şi invitaţi care ne ajută – şi pe cei care ne privesc şi pe noi, cei care realizăm emisiunea asta – să învăţăm să gândim cu propriile noastre minţi, neinfluenţaţi de ceea ce ne-ar spune neapărat cineva. Ei nu ne spun cum să gândim, nici ce fel de gânduri să avem, ci ne învaţă că trebuie să gândim cu minţile noastre, să le punem la lucru. Pentru că e o perioadă când a gândi cu propria minte e un act extrem de necesar şi salvator. Este, de altfel, una dintre misiunile principale ale postului public, să ajute la actul de a gândi cu propria noastră minte”, declară moderatorul.

“Pe măsură ce din alte direcţii vine un stimul care agită, de la noi va veni un mesaj de păstrare a calmului şi o invitaţie la gândire.”, adaugă Cătălin Ștefănescu.

De luni până joi, de la ora 19.00, la TVR 1, gazda emisiunii propune întâlniri cu personalități, dar și cu profesioniști, necunoscuți publicului larg, dar capabili să lămurească temele de actualitate, pe înțelesul tuturor. Emisiunea „Dincolo de alb şi negru” își propune să se detaşeze de show-urile de televiziune în care sunt prezentate soluţii de gândire gata pregătite şi care promovează personaje care se pricep la totul, transmite TVR 1.

libris.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: