EVENIMENT Scriitorul Eric Emmanuel Schmitt se întâlnește mâine seară cu publicul din București

Scriitorul Eric Emmanuel Schmitt, aflat în România cu prilejul Festivalului Internațional de Teatru Sibiu (FITS) unde va interpreta un rol în piesa bazată pe romanul său Domnul Ibrahim și florile din Coran, se va întâlni cu publicul din București, pentru o discuție despre cele mai noi apariții literare ale sale.

perfect-tour.ro

Eveniment livresc pentru cititori mici și mari

Mâine, 23 iunie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, scriitorul va avea un dialog cu Marius Constantinescu și Cătălin Striblea, moderat de Denisa Comănescu, despre cel mai recent roman, Paradisuri pierdute, și despre prima carte sa pentru copii, din ciclul „Poveștile bufniței”, Pisoiul care se temea de orice.

Paradisuri pierdute inaugurează noul ciclu romanesc al lui Eric Emmanuel Schmitt, „Străbătând secolele“. Este începutul unei aventuri unice, avându-l ca protagonist pe Noam. Născut acum 8 000 de ani, într-un sat lacustru, în sânul unei naturi paradiziace, acesta este silit să se revolte împotriva alor săi când o întâlnește pe fascinanta Noura, grație căreia se descoperă pe sine. O poveste de dragoste nemuritoare, care sfidează timpul, și totodată o amplă și amețitoare panoramă a istoriei umanității.

Pisoiul care se temea de orice este primul volum din seria „Poveștile bufniței“. Éric-Emma­nuel Schmitt și-a propus să le explice celor mai tineri cititori, prin experiențele unor personaje din lumea animalelor, concepte-cheie precum curajul, libertatea, respectul.

libris.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: