ATENȚIE! ACEASTĂ RECLAMĂ CONȚINE PLASARE DE CARTE. Nemira lansează o campanie de promovare a lecturii în reclamele comerciale, “Bookvertising”

Editura Nemira lansează Bookvertising, campanie națională de promovare a cititului, care își propune să susțină scriitorii și literatura română contemporană prin plasarea în reclamele comerciale a cărților scrise de autori români, oferindu-le astfel mai multă expunere și vizibilitate.

libris.ro

Cultura cititului se asociază culturii de consum.
“Nu uita să iei pâine și romanul lui Popescu!”

Pentru că adesea cărțile absentează reclame, iar când apar sunt cel mai probabil parte din decor, fără a fi recognoscibile, agenți sau “actori” ai poveștii, editura Nemira și-a propus să intervină regia reclamelor comerciale. Plecând de la întrebarea: „Cum ar fi ca aceste cărți să fie vizibile, ba chiar să aparțină autorilor români?” au luat naștere campania Bookvertising și platforma de potrivire a cărților cu brandurile www.bookvertising.ro.

Obiectivele Bookvertising sunt popularizarea lecturii, crearea unei imagini de normalitate a cititului și creșterea notorietății scriitorilor români prin prezența în reclamele brandurilor cu vizibilitate puternică, la TV și în online. Asocierea lecturii cu activitățile noastre obișnuite va crea, în timp, obiceiul căutării cărților și a titlurilor pe care le vedem iar și iar și ne devin familiare, devin ceva apropiat și necesar.

Mai multe branduri s-au alăturat deja inițiativei, în primă fază prin materiale vizuale care includ cărți publicate de editura Nemira: Edenia, Raffaello, Giotto, Star, San România.

Postare Edenia cu volumul “Viața de apoi a poetului” de Andrei Șerban

Nemira invită și celelalte edituri din România să se alăture proiectului și să pună la dispoziția brandurilor și a creatorilor de reclame cât mai multe titluri ale scriitorilor români contemporani. Mecanismul de colaborare este simplu: brandurile intră pe bookvertising.ro și își aleg cărțile pe care doresc să le plaseze în vizualurile lor.

Este important pentru noi să existe un îndemn constant către citit, o publicitate permanentă la cărți, de aceea vă invităm să faceți parte din inițiativă și să ne ajutați să dăm vestea mai departe, astfel încât cărțile din literatura română contemporană să aibă mai multă expunere și vizibilitate

transmite editura.

top-shop.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: