NETFLIX The Sandman, ecranizarea poveștii de Neil Gaiman are premiera mondială în 5 august

Ecranizarea benzii desenate The Sandman, care i-a adus celebritatea scriitorului Neil Gaiman, va fi lansată în premieră la Netflix în 5 august 2022, la nivel mondial. Trailerul oficial al „The Sandman” a fost lansat, ieri, în timpul unui panel live în cadrul San Diego Comic Con.

libris.ro

O poveste fantastică despre “stăpânul viselor”

O altă lume ni se deschide, atunci când închidem ochii şi adormim, un loc numit „Visarea”, unde Sandman (Visul) insuflă viaţă celor mai intime temeri şi fantezii. Dar când Visul este răpit şi ţinut prizonier timp de un secol, absenţa sa declanşează o serie de evenimente care vor schimba atât lumea visării, cât şi pe cea a treziei pentru totdeauna.

Trailer The Sandman

Pentru a restabili ordinea, el trebuie să călătorească în diferite lumi şi fire temporale pentru a repara greşelile făcute în lunga sa absență, pentru a-şi regăsi prietenii şi confrunta duşmanii şi a întâlni pe parcurs noi entităţi cosmice şi omenești.

Bazat pe îndrăgita şi premiata serie BD realizată de DC Comics și creată de Neil Gaiman, „The Sandman” este o combinaţie de mituri şi fantezii întunecate, cu personaje bine conturate, care urmăresc numeroasele aventuri ale Stăpânului Viselor de-a lungul a 10 capitole epice. Filmul a fost adaptat de Gaiman, care este şi producător executiv. Realizatori: Allan Heinberg şi David S. Goyer.

watchshop.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: