INEDIT Cinematograf pe apă cu intrare gratuită în parcul din Drumul Taberei, București

Lacul din Parcul Drumul Taberei s-a transformat weekendul trecut în cinematograf acvatic. Un ecran gonflabil de 12 metri lungime și aproape 7 metri înălțime a fost montat pe fântâna din mijlocul lacului, iar spectatorii au urmărit, timp de trei seri, filmele din bărci și hidrobiciclete.

top-shop.ro

“Cinema sub stele” continuă și în septembrie

”Cinema sub Stele”, organizat de Primăria Sectorului 6, în parteneriat cu Lipton, va continua în perioada 19-28 august, între orele 21.00 și 23.30 în amfitreatrul din parcul Drumul Taberei, București.

La cinematograful cu intrare gratuită din sectorul 6 al capitalei vor rula, până la final de august filme noi: de la documentare, animație și până la comedii, aventură, acțiune. ”Pentru mine, tu ești Ceaușescu”, ”Mărite-te cu mine”, „Yesterday”, „Jaful secolului”, „Competiția oficială”, „Hai să cântăm din nou”, ”România Sălbatică”, ”Câinele, adevăratul meu prieten 2”, Mereu împreună”, ”Proful de spionaj” sunt filmele care vor fi proiectate în parc. În total, vor fi difuzate zece pelicule, câte una în fiecare seară.

Program Cinema sub Stele

Buna dispoziție și relaxarea la film în aer liber se vor muta la început de toamnă în Parcul Crângași, unde, în perioada 2-11 septembrie, vor rula alte zece filme de top, tot în intervalul orar 21.00-23.30.

perfect-tour.eu

Articolul conține bannere publicitare, butoane și linkuri către librării online. Prin accesarea lor și plasarea unei comenzi, ne ajutați să scriem zilnic despre carte și lectură și să vă aducem cele mai noi vești din lumea culturală și literatura universală. Plasarea comenzii via Răsfoiala nu modifică prețul produselor comandate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: