ECRANIZARE Ewan McGregor va fi “Un gentleman la Moscova” în serialul inspirat de romanul lui Amor Towles

Actorul hollywoodian Ewan McGregor a declarat că este foarte încântat să joace în viitorul serial britanic adaptat după romanul bestseller al lui Amor Towles, Un gentleman la Moscova. Starul în vârstă de 51 de ani va conduce distribuția serialului, în rolul contelui Alexander Rostov și va fi, de asemenea, producător executiv pentru filmul Un gentleman la Moscova.

În decursul carierei sale, McGregor a jucat adesea în filme bazate pe cărți, cele mai cunoscute fiind “Trainspotting” (Irvine Welsh), “Doctor Sleep” (Stephen King) și “Îngeri și demoni” (Dan Brown).

perfect-tour.ro

Un conte captiv într-un hotel și viața sa improbabil de bună

„Este o poveste uimitoare, minunată și sunt foarte încântat să joc un rol atât de fabulos.”

Ewan McGregor

În perioada care urmează revoluției ruse, Contele Rostov, personajul lui McGregor, scapă de execuția imediată, dar este exilat de un tribunal sovietic într-o cameră din mansarda opulentului Hotel Metropol și amenințat cu moartea dacă va ieși vreodată afară. Decenii de istorie rusă se desfășoară în afara ușilor hotelului, în timp ce gentlemanul își va construi o nouă viață și va descoperi adevărata valoare a prieteniei, familiei și iubirii.

Roman al unui sfârșit dureros și al unui început inevitabil, Un gentleman la Moscova este povestea cuceritoare a unui învins care, paradoxal, învinge dezumanizarea fără să iasa din hotel.

Printre fanii cărții lui Amor Towles, care s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare global, sunt Barack Obama, Ann Patchett și Tom Hanks.

Până pe 31 august 2022, iei cartea gratuit = la pachet cu alte două. Ofertă 2+1 gratis de la Libris.

Serialul este o adaptare a romanului bestseller al lui Towles, cu scenariul semnat de Ben Vanstone, care va fi și producător executiv. Producția filmului va începe în cursul acestui an. Serialul va fi lansat exclusiv pe Paramount, în 2023.

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

top-shop.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: