PREMIERĂ Fanteziile soţului meu aproape că m-au înnebunit, la Teatrul Elisabeta

Joi, 22 septembrie, ora 20:00, va avea loc avanpremiera comediei „Fanteziile soţului meu aproape că m-au înnebunit”, un nou spectacol marca Teatrul Elisabeta. În regia lui Şerban Puiu, comedia îi are în distribuţie pe Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Lucian Ghimişi, Mirela Stoian şi Vlad Ianuş. Evenimentul va avea loc în recent deschisa sală Luceafărul, din strada Ion Ghica nr. 3.

watchshop.ro

Despre cărțile de dezvoltare personală și cum ne schimbă viața… de cuplu

Teatrul Elisabeta îşi continuă misiunea de a oferi publicului bucureştean comedii de calitate şi lansează prima avanpremieră a toamnei. „Fanteziile soţului meu…” este o comedie care pune în discuţie trend-ul cărţilor de dezvoltare personală, apelând la o situaţie comică: domnul Griffin (Vasile Calofir) începe să aibă eşecuri în dormitor, motiv pentru care pune în practică sfaturile pentru problemele în cuplu, din cartea unui faimos psihoterapeut. Încercând să exploreze diverse fantezii cu soţia sa (Alexandra Velniciuc), Griffin se trezeşte în situaţii neobişnuite, alături de personaje ciudate.

„Motivul ascuns pentru care am ales această piesă este că, în spatele unei comedii care va distra, se află un mesaj tulburător, la adresa societăţii în care trăim astăzi şi a ideologiilor care ne guvernează,” menţionează regizorul Şerban Puiu.

Avându-i în distribuţie pe Alexandra Velniciuc, Vasile Calofir, Lucian Ghimişi, Mirela Stoian şi Vlad Ianuş, noua producţie a Teatrului Elisabeta promite interpretări de excepţie, care valorifică absurdul şi comicul situaţiilor.

​Avanpremiera va avea loc joi, 22 septembrie, la Sala Luceafărul (fostă Cinema Pro) din strada Ion Ghica 3, care are o capacitate de 500 de locuri şi care a fost inaugurată joi, 1 septembrie, odată cu începerea stagiunii 2022-2023 a Teatrului Elisabeta.

Detaliile şi biletele sunt disponibile aici.

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: