NOUTATE De la autoarea Pachinko, Min Jin Lee, “Povestea lui Casey Han”

În colecția Babel a editurii Nemira, va apărea în curând un titlu recent tradus al autoarei romanului „Pachinko”, Min Jin Lee. Dacă scriitoarea de origine coreeană păstrează în “Povestea lui Casey Han” complexitatea narativă care a consacrat-o, ne așteaptă încă o poveste seducătoare despre dragoste, lăcomie și ambiție. De data asta în decorul ireplicabil al “junglei” newyorkeze.

Articolul conține bannere publicitare, butoane și linkuri către librării online. Prin accesarea lor și plasarea unei comenzi, ne ajutați să scriem zilnic despre educație, carte și lectură și să vă aducem cele mai noi vești din lumea culturală și literatura universală. Plasarea comenzii via Răsfoiala nu modifică prețul produselor comandate.

Despre Povestea lui Casey Han, de Min Jin Lee

Faceți cunoștință cu Casey Han, o tânără aparent delicată, dar cu voință de fier, fiica crescută în Queens a unor imigranți coreeni. Casey nu-și permite nici măcar să viseze la stilul de viață luxos din Manhattan, dar se poartă ca și cum New Yorkul ar fi la degetul ei mic. E hotărâtă să reușească prin propriile puteri, ca să se elibereze de regulile stricte și moștenirile dureroase ale familiei sale. Însă va afla în curând că o diplomă în economie, chiar și de la Princeton, nu-ți garantează succesul în lumea reală, iar o relație cu un bărbat alb, de familie bună, nu înseamnă că ai găsit adevărata dragoste.

Când îi iese în cale o veche cunoștință, la picioarele lui Casey se deschide o lume a privilegiilor, puterii și strălucirii – dar cu ce preț? Prinsă între o comunitate tradițională dezrădăcinată și un oraș nemilos, unde orice e posibil, Casey trebuie să facă o alegere.

answear.ro

„Un roman hipnotic… De la Porecla lui Jhumpa Lahiri, nu am mai întâlnit o carte care să exploreze atât de autentic viața de imigrant.“
USA Today

Despre Min Jin Lee

Min Jin Lee (născută la 11 noiembrie 1968) este o scriitoare și jurnalistă americană de origine coreeană, stabilită în Harlem, New York. Scrierile sale abordează frecvent subiecte care țin de viața emigranților coreeni și coreano-americani. Este autoarea romanelor Free Food for Millionaires (2007) și Pachinko (2017) și scrie pentru publicații celebre care New York Times, The Wall Street Journal sau Times of London.

Romanul Pachinko a fost ecranizat anul acesta ca serial, având ca producător platforma Apple TV, în care este și difuzat.

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Un gând despre „NOUTATE De la autoarea Pachinko, Min Jin Lee, “Povestea lui Casey Han”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: