ȘTIRI La o zi după lansare, locul 1 pe Amazon pentru „Friends, iubiri și marele lucru teribil”, de Matthew Perry

Friends, iubiri și marele lucru teribil, volumul de non-ficțiune în care îndrăgitul star hollywoodian Matthew Perry povestește despre lupta cu dependența și drumul către recuperare, a fost lansat ieri, 1 octombrie de editura Nemira, deopotrivă cu lansarea internațională a cărții. La numai 24 de ore după apariția oficială, volumul de memorii al actorului cunoscut de fanii Friends drept Chandler, se află pe primul loc în topul Amazon.

„Bineînțeles, pentru că am jucat în „Friends”, mai mulți oameni mă vor asculta. Așa că trebuie să profit de asta și trebuie să ajut cât mai mulți oameni”, a declarat actorul pentru ABC News într-un interviu despre lupta cu dependența de droguri.

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile cardinale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

O mărturisire autentică despre prețul celebrității

„Bună, mă numesc Matthew, deși e posibil să mă știi după alt nume. Prietenii îmi spun Matty. Și ar cam trebui să fiu mort.”

Așa începe mărturisirea lui Matthew Perry despre dependență și lungul drum al recuperării. Înainte ca lumea întreagă să-l cunoască pe Chandler, aproape geamănul lui Joey și cel ce va deveni iubitul Monicăi, înainte de faimă și de imensul preț pe care a fost nevoit să-l plătească, a existat un băiețel de numai cinci ani, care făcea naveta între Montreal și Los Angeles, între mama și tata care se despărțiseră. Peste zece ani, apare un alt Matthew, un puști în plină adolescență care ajunge cunoscut în toată Canada datorită succesului pe care îl are cu tenisul. Notorietatea publică pare să se țină scai de el, astfel că la douăzeci și patru de ani primește rolul lui Chandler în episodul-pilot al unui serial pentru tineri care face vâlvă și care, în curând, îl va transforma în vedetă internațională. Dar cu ce preț?

melimeloparis.ro

În Friends, iubiri și marele lucru teribil, un memoir scris cu mult umor, sinceritate și naturalețe, Matthew Perry dezvăluie detalii despre familia destrămată în care a crescut (mai mult de unul singur), despre nevoia de atenție și dragoste care i-au format personalitatea și i-au determinat destinul și despre pustiul lăuntric care l-a împins către consumul de stupefiante și alcool.

Cartea nu este însă o relatare dramatică, actorul povestește deopotrivă despre momente magice de tihnă, bucuriile trăite cu colegii din serialul Friends, dar și despre alte celebrități cu care a împărtășit clipe de prietenie și intimitate. Friends, iubiri și marele lucru teribil este un memoir intim și revelator, dar și o mână întinsă celor care se confruntă cu probleme asemănătoare.

„Matthew Perry ne deschide larg ușile vieții lui, vorbind onest despre dependență, boală și singurătatea lui paralizantă. Această carte este însă plină de speranță. Dacă vreți să aflați cine este Matthew Perry, stați departe de zvonuri și citiți acest memoir.”

Marta Kauffman, co-creator al serialului Friends

Despre Matthew Perry

Matthew Langford Perry (născut la 19 august 1969) este un actor, comediant și producător americano-canadian. S-a făcut cunoscut mai ales datorită rolului lui Chandler Bing din serialul de televiziune Friends, care a fost difuzat din 1994 până în 2004. Pe lângă rolul în serialul de televiziune Studio 60 on the Sunset Strip, Perry a apărut în mai multe filme, printre care Fools Rush In, Almost Heroes, The Whole Nine Yards și 17 Again. A colaborat ca scenarist, dezvoltator și / co-creator la numeroase sitcomuri.

chilipirul-zilei.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: