41.307.349 pagini au scanat inițiatorii proiectului Digiteca Arcanum, baza de date privată care pune la dispoziția profesioniștilor, pasionaților de științe și nostalgicilor reviste științifice și profesionale, ziare, precum și lexicoane, manuale și colecții de cărți.
Sunt disponibile publicații în limbile română, maghiară și germană
Digiteca este o platforma online care centralizează documente istorice, de la ziare și reviste la publicații specializate, tipărite în limbile română, maghiară și germană. Jurnaliștii, cercetătorii, scriitorii, pasionații de istorie și curioșii pot avea acces online la informații valoroase.
Imaginile celor peste 4000 de ziare de epocă au fost preluate cu scannere de înaltă performanță, astfel încât textele și imaginile se disting clar, ca și cum ai ține în mână Adevărul (Adeverul) din 1914, numere din revista Știință și tehnică sau Flacăra din anii 80.

Baza de date utlilizează inteligența artificială pentru a căuta printre fotografii. Dacă vă aflați pe o anumită pagină și încărcați o fotografie, sistemul vă va lista fețele similare. Opțiunea este de ajutor mai ales pentru cei care caută fotografii vechi sau informații despre o personalitate.
Versiunea gratuită Digiteca permite căutarea, consultarea listei de rezultate și acces la cuprinsul acestora. Abonații au acces nelimitat la întregul conținut al documentelor. Vineri, 25 noiembrie, platforma oferă noilor utilizatori reduceri promoționale. Un abonament pentru 10 luni va costa 140 de lei.
De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.