ȘTIRI Campania SuperPovești din București premiată cu Golden Award la Romanian PR Award

„SuperPovești din București”, campania de promovare a lecturii și scrisului creativ lansată de Compania de Librării București (CLB) și Headsome Communication, a primit aseară Premiul pentru cea mai bună campanie de PR în domeniul „Cultură, artă”, Golden Award For Excellence, la cea de-a XX-a ediție a Romanian PR Award. 

Organizat de Forum for International Communications, ONG care cultivă standarde etice și de performanță ale profesiei de relații publice, Romanian PR Award, este considerat cel mai important eveniment de profil în domeniul comunicării de afaceri din România.

epantofi.ro

Articolul conține bannere publicitare, butoane și linkuri către librării online. Prin accesarea lor și plasarea unei comenzi, ne ajutați să scriem zilnic despre educație, carte și lectură și să vă aducem cele mai noi vești din lumea culturală și literatura universală. Plasarea comenzii via Răsfoiala nu modifică prețul produselor comandate.

Poveștile Bucureștiului scrise de cei mai inocenți dintre locuitorii lui

În țara cu cel mai scăzut consum de carte din Europa pe cap de locuitor, fiecare instituție din lumea publishingului de carte din România simte nevoia să imagineze o campanie care să contribuie la lărgirea plajei cititorilor activi. Asta am încercat și noi prin lansarea campaniei «SuperPovești din București», însă aceasta nu a fost singura miză. Lansată în plină perioadă pandemică, campania și-a propus să le reamintească micilor cititori din București faptul că nu sunt singuri și că există un «afară» dincolo de izolare, un spațiu populat de povești care așteaptă să fie readuse la viață, prin investigație, documentare, scris și lectură. Apoi, campania vorbește despre paternitatea comună pe care o aveam asupra poveștilor și legendelor din mijlocul comunităților în care trăim, despre memoria afectivă și bucuria de a fi împreună”,

Oana Boca Stănescu, inițiatoarea proiectului.

„SuperPovești din București” a demarat în luna ianuarie a anului 2021, cu o invitație la scris. În cadrul campaniei, copiii și tinerii din capitală sau cei care învață în București au fost provocați să caute poveștile orașului: să le documenteze în familie, în comunitatea locale, la școală sau liceu, prin dialog cu profesorii, în biblioteci sau librării, să le recupereze din spațiul digital, iar apoi să le transforme în povești.

Anul trecut, în 16 decembrie, a fost lansat primul volum reunind șapte povestiri. În prezent, cel de-al doilea volum se află în pregătire, lansarea lui fiind plănuită pentru data de 17 decembrie 2022, ora 11.00, la Salonul de Carte „Luceafărul” din Bulevardul Unirii nr. 10.

noriel.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: