CONCERT Andra la Târgul de Crăciun București, de Sfântul Andrei

Sfântul Andrei şi Ziua Națională aduc cinci zile de muzică live în Piaţa Constituţiei. Între 30 noiembrie şi 4 decembrie, programul Târgului de Crăciun include concerte de colinde, cântece tradiţionale şi hituri interpretate de coruri și orchestre folclorice, ansambluri de alămuri, formaţii etno-rock, artişti pop şi instrumentişti.

top-shop.ro

Program concerte Târgul de Crăciun

Andra va urca pe scena din Piaţa Constituţiei în prima zi de evenimente artistice, pe 30 noiembrie, cu un concert în care publicul va fredona colinde din folclorul românesc, hituri ale artistei şi refrene ale unor melodii de Crăciun din repertoriul internaţional.

Bucureştenii vor sărbători Ziua Naţională a României cu muzică populară. Lavinia Goste, maestrul dirijor Marius Zorilă, Orchestra Naţională „Valahia” şi invitatul de onoare Valentin Samfira vor fi pe scena Târgului de Crăciun de 1 decembrie.

Nicolae Voiculeţ, artistul care a dus arta naiului pe mapamond, va interpreta vineri seara, pe 2 decembrie un program de doine şi colinde al concertului „Sus la naltul Cerului” în Piaţa Constituţiei. Cântece vechi româneşti sunt reinventate pe ritmuri Drum’n’Bass de LUPII lui Calancea sâmbătă, 3 decembrie. Cezar Ouatu va cânta la Târgul de Crăciun duminică seara, pe 4 decembrie, un concert de pop-opera alături de Ascendis Choir.

farmec.ro

Programul artistic din minivacanţa 30 noiembrie – 4 decembrie este completat de momente vesele aduse în Piaţa Constituţiei de trupa de copii Picii lu’ Soreasca, Butterfly Band, Ana Cebotari și de muzica de fanfară a ansamblurilor de alămuri Armonia Brass Quintet şi Spirit Brass Quintet. Muzica de Crăciun va răsuna cu sensibilitate şi rafinament în concertele ansamblurilor corale, printre care Corul de Copii Radio, condus de Răzvan Rădos.

Pentru iubitorii fotbalului, la Târgul de Crăciun Bucureşti, TVR continuă transmiterea în direct a competiţiilor Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar, pe ecranele special amenajate pentru vizitatorii evenimentului din Piaţa Constituţiei. Meciurile vor fi difuzate în afara programului artistic.

Programul concertelor la Târgul de Crăciun Bucureşti continuă cu o seară specială de Sfântul Nicolae, marţi 6 decembrie, cu Felicia Filip în calitate de invitat special. În weekendul 9-11 decembrie, publicul de la Târg se va bucura de trei concerte pe seară ale unor tarafuri, formaţii pop, coruri religioase, coruri de copii şi grupuri vocale. Programul artistic al Târgului de Crăciun Bucureşti 2022 este realizat cu sprijinul Cantus Mundi.

libris.ro

Program detaliat evenimente

Miercuri, 30 noiembrie 2022 | 19:30-21:50

Picii lu’ Soreasca

Armonia Brass Quintet

Andra

Joi, 1 decembrie 2022 | 19:30-21:30

Butterfly Band

Lavinia Goste alături de maestrul dirijor Marius Zorilă & Orchestra Națională Valahia. Invitat special: Valentin Sanfira

Vineri, 2 decembrie 2022 | 19:30-21:30

Corul Universităţii din Bucureşti

Spirit Brass Quintet 

Nicolae Voiculeţ – Sus la naltul cerului

Sâmbătă, 3 decembrie 2022 | 19:30-21:45

Folk for Kids

Armonia Brass Quintet

LUPII lui Calancea

Duminică, 4 decembrie 2022 | 19:30-22:00

Vocea copilăriei

Corul de Copii Radio condus de dirijorul Răzvan Rădos

Ana Cebotari

Cezar Ouatu & Ascendis Choir

farmec.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: