ȘTIRI Peste 3 milioane de exemplare vândute pentru memoriile prințului Harry, ediția în limba engleză

Volumul de memorii Rezervă, al prințului Harry, s-a vândut, în ciuda sau mai degrabă datorită controverselor care înconjoară cuplul Harry și Megan, în milioane de exemplare, poziționându-se pe primul loc în mai multe topuri internaționale. În România, interesul a fost atât de mare, încât editura Nemira tipărește acum al treilea tiraj, la mai puțin de o lună de la lansarea cărții.

nemira.ro

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

Cum s-a vândut cartea de memorii a prințului Harry, la nivel internațional

În doar două săptămâni de la lansare, ediția în engleză a volumului de memorii al prințului Harry, Rezervă, a atins peste 3.2 milioane de exemplare vândute în formatele fizic, electronic și audio. În SUA, cartea care a stârnit o nouă avalanșă de comentarii a susținătorilor și delatorilor cuplului s-a vândut în peste 1.800.000 de exemplare și se află pe primul loc în topurile Amazon, Audible și BN.com.

Aproape un milion de volume au fost cumpărate de britanici, poziționând Rezervă pe locul 2 în clasamentul Amazon Books UK. În Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud și India, autobiografia s-a vândut în peste 200.000 de exemplare, iar în Canada, a atins peste 250.000 de exemplare și locul 1 între bestsellerurile Amazon Books Canada.

Rezervă îi duce pe cititori într-o călătorie în timp, către una dintre cele mai triste zile trăite de lumea întreagă, 6 septembrie 1997. Laolaltă cu imaginea munților de coroane cu flori care străjuiau gardurile palatului Buckingham și a miilor de lumânări arzând, o altă imagine, cea a inocenței pierdute devreme, a rămas în memoria colectivă. Întreaga planetă urmărea cu stupoare și durere doi băieți care pășeau în urma afetului de tun care-o purta pe ultimul drum pe mama lor, Lady Diana, prințesa de Wales. Nu le era permis să plângă. Plânsul în public este pentru neputincioși, nu pentru prinți. 

REZERVĂ, volumul de memorii al prințului Harry, a fost publicat internațional pe 10 ianuarie 2023, în 16 limbi.

answear.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: