BREAKING Olivia Colman va fi Miss Havisham în noul serial Marile Speranțe, după Charles Dickens

Producătorul seriei „Great Expectations” a făcut public primul trailer al serialului „Great Expectations” (Marile speranțe), regizat de talentatul cineast Steven Knight (Peaky Blinders). Olivia Colman este aproape de nerecunoscut în rolul bătrânei domnișoare Havisham.

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

libris.ro

Când apare serialul Marile Speranțe? Unde va fi difuzat

Noua serie, care are șase episoade, va fi difuzată începând din luna martie pe BBC One și iPlayer în Marea Britanie, iar la nivel internațional pe Hulu și pe Disney+.

Nemuritoarea poveste despre maturizare și dragoste a lui Charles Dickens a avut peste douăzeci de ecranizări pentru marele ecran. Primele au fost filme mute și au fost difuzate cu mai mult de un secol în urmă. Cea mai populară adaptare a fost regizată de Alfonso Cuarón. Lansat în 1998, filmul îi are ca protagoniști pe Ethan Hawke, Gwyneth Paltrow, Robert De Niro și Anne Bancroft ca Nora Dinsmoor (personajul Miss Havisham).

După ce a primit primul său Oscar pentru interpretarea reginei Anne în „The Favourite”, Olivia Colman revine în miniseria „Great Expectations”, o nouă ecranizare a celebrului roman de Charles Dickens. Actrița britanică a cucerit publicul din întreaga lume cu rolul excepțional al reginei în serialul The Crown, iar recent a jucat în adaptarea romanului “Fiica ascunsă”, de Elena Ferrante.

epantofi.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: