AUTOBIOGRAFIE Actrița Barbra Streisand își va publica anul acesta memoriile

Barbra Streisand își va publica primele memorii la sfârșitul acestui an, la editura Penguin Random House, anunță The Guardian. My Name is Barbra cuprinde viața și cariera de șase decenii a vedetei, acum în vârstă de 80 de ani. Deși anterior s-au mai publicat șase cărți despre viața ei, aceasta este prima dată când actrița își va publica propria relatare.

answear.ro

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

Streisand a trecut de la muzică la actorie și regie

Streisand a găsit succesul în calitate de cântăreață, iar apoi a devenit actriță, regizoare și producătoare. Are două premii Oscar, cinci Emmy, zece Grammy, unsprezece Globuri de Aur și un premiu Tony.

Primul film pe care l-a produs ea însăși, Yentl, a fost o premieră pentru genul feminin în cinematografie. Este prima femeie care a regizat, produs, scris și interpretat un rol într-un film important. De asemenea, Streisand a fost prima câștigătoare a unui Glob de Aur pentru cel mai bun regizor.

Tot în categoria pionieratului feminin intră și premiul său Oscar pentru cel mai bun cântec original – Evergreen (Love Theme în A Star Is Born). A fost prima femeie compozitoare care a câștigat la această secțiune a premiilor Academiei.

farmec.ro

Actrița a fost căsătorită de două ori și, din căsnicia cu actorul Elliot Gould, are un fiu, Jason care le-a urmat alegerile profesionale, devenind la rândul său cântăreț și actor.

Filantroapă dedicată pentru numeroase cauze, actrița a creat, în 1986, Fundația Streisand care a finanțat proiecte pentru drepturile femeilor, dreptul la vot sau protecția mediului. Ben Brusey, director editorial la Century, editura Penguin Random House UK care publică volumul de memorii, a numit-o pe Streisand „artista și iconul suprem”.

„Memoriile lui Streisand dezvăluie o voce narativă care este la fel de sinceră, amuzantă și spectaculoasă ca și cele mai mari interpretări ale ei”.

My Name is Barbra va apărea pe 7 noiembrie 2023 în limba engleză. Actrița a mai publicat o carte, în 2010, My passion for design. Volumul conține fotografiile proprii ale camerelor pe care le-a decorat, ale obiectelor de artă colecționate și ale grădinilor încântătoare pe care le-a amenajat, pe coasta Californiei. Barbra împărtășește amintiri din copilărie, cum și-a dezvoltarea un stil personal și ce a ajuns să însemne pentru ea a fi colecționar.

watchshop.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: