PAȘTE 2023 Cele mai bune oferte de cărți, jucării și cadouri ale librăriilor online

Ne-a luat ceva timp să surprindem tot ce v-ar putea atrage în așteptarea Iepurașului, dar credem că în cinci minute vă putem îndrepta spre ideea potrivită. În acest articol găsiți esențialul ofertelor de Paște ale unora dintre cele mai importante librării online din România.

Chilipiruri veritabile, cărți din toate genurile, jucării pentru copii și cadouri de Paște pentru toate vârstele –  într-o veritabilă competiție între librarii care plusează cu livrări rapide și transport gratuit. Librăriile cărora le-am “scanat” promoțiile de ultimă oră sunt prezentate în ordine alfabetică. Butoanele roșii vă duc direct în pagina fiecărei oferte la care facem referire.

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

bestvalue.eu

Bookcity – un city break de 5 stele pentru două persoane la Brașov

Librăria Bookcity organizează o tombolă la care participă toate comenzile plasate pe site în perioada 1-15 aprilie 2023. Premiul cel mare e un city break de 5 stele la Brașov, pentru două persoane.

În plus, la campania de Paște a librăriei brașovene se adaugă oferte pentru aproape 2.000 de cărți reduse cu 20% sau promo 2+1 gratis, peste 400 de cadouri pentru adulți și copii la prețuri pentru toate buzunarele și peste 500 de jucării și jocuri – cadou de Iepuraș, începând de la numai 9.50 lei. Pentru o serie de articole selectate Bookcity asigură și transport gratuit.


Bookzone – Târgul ofertelor de Paște

bookzone.ro

Ne-am tot uitat pe site-ul celor de la Bookzone, să vedem când începe campania lor de Paște. Deși au dat drumul ultimii la reducerile speciale cu ocazia acestei sărbători, Bookzone au o ofertă foarte dinamică:

  • Oferte fulger – reduceri mari în timp limitat la titluri selectate, inclusiv cărțile unor personalități care au făcut vâlvă în ultima vreme;
  • Top vânzări actualizat în timp real, cu titlurile cele mai apreciate de cititori;
  • Volume care beneficiază de transport gratuit;
  • Promoții pe genuri (cărți pentru copii, thriller, cărți de dragoste, biografii & memorii, dezvoltare personală, spiritualitate și sănătate).

Toate categoriile în promoție aici:

Cartepedia – campania „Iepurașul de Paște îți recomandă”

Librăria Cartepedia are o selecție de cărți pentru toate vârstele – dedicate sărbătorilor pascale. Volumele de literatură pentru copii, gastronomie de sărbători, cărțile de spiritualitate și dezvoltare personală au reduceri de până la 25% în această perioadă.

cartepedia.ro

În plus, Cartepedia continuă campania lor de lungă durată, 4+1 cadou, la care participă peste 3.000 de titluri din toate genurile, inclusiv volume proaspăt apărute. Practic, din fiecare cinci cărți cumpărate, una (cea cu prețul mai mic) este oferită gratuit.


farmec.ro

Cărturești – Iepurași și alte drăgălășenii de pluș

Oferta de Paște de la Cărturești e formată din peste 400 de cadouri pentru copii, jucării, plușuri și accesorii reduse cu 20%.

Sub sloganul Adu Paștele mai aproape, Cărturești oferă 10% extra reducere la cărți, bunătăți gourmet și home & deco. În selecția specială de carte librăria a pregătit 42 de titluri, de la gastronomie festivă la volume de spiritualitate creștină. La bunătăți avem de ales între zeci de vinuri, cafele, ceaiuri și dulciuri gourmet; iar categoria home & deco oferă peste 100 de produse pentru bucătărie și casă la promoție.

Vedeți toate produsele din cele două campanii aici:

Libris – articole pentru Paște și comori literare cu până la 80% reducere

Librăria Libris a pregătit campania “În așteptarea Iepurașului” în care se regăsesc sute de cărți, cadouri și jucării cu reduceri de 10-40%, transport gratuit sau la pachet 2+1 gratis. Mai bine de 160 de produse au prețuri sub 50 de lei, așadar cadourile de Iepuraș propuse de Libris sunt foarte accesibile.

În oferta de mari reduceri a celor de la Libris veți găsi numeroase titluri cu până la 80% reducere. Am vrut să vedem ce înseamnă “comori literare” și am remarcat un volum de Mircea Cărtărescu la un preț incredibil, doi autori de Nobel la 50% promo și doi câștigători ai prestigiosului premiu Goncourt, aidoma, la preț foarte redus, 50% și respectiv 64%. Toate titlurile din această ofertă se regăsesc accesând butonul de mai jos.


chilipirul-zilei.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: