SUCCES Ana Ularu joacă în The Power, serialul nr. 1 pe Amazon Prime, inspirat de bestsellerul de Naomi Alderman

După premiera internațională a seriei Spy/Master (HBO Max), la Festivalul internațional de film de la Berlin, producție în care joacă un rol principal, Ana Ularu interpretează rolul Zoia în serialul The Power/Puterea (Amazon Prime), alături de talentații actori Toni Collette (The Sixth Sense, Little Miss Sunshine) și John Leguizamo (Moulin Rouge, Romeo + Juliet).

The Power este cu adevărat o serie revoluționară de povești despre curaj, autodescoperire, depășirea limitelor și deturnarea ordinii”,

spune Ana.

libris.ro

Ana Ularu va apărea în serial vineri, 14 aprilie

În episodul din Vinerea Mare, 14 aprilie, personajul interpretat de actrița română, expresiv și charismatic, intră în povestea din The Power pentru a urma o traiectorie uimitoare în desfășurarea serialului.

Seria The Power este pe locul I în topul producțiilor Amazon Prime în această perioadă și se află în poziție de lider de două săptămâni, încă de la lansare. Următoarele cele mai accesate filme pe platformă sunt de The Lord of the Rings: the Rings of Power și de Star Trek: Picard.

Bazat pe bestseller-ul omonim New York Times, The Power este despre lumea în care trăim noi, dar cu un element fantastic – din senin, adolescentele dezvoltă o abilitate nouă, pe cât de misterioasă, pe atât de puternică: ele au capacitatea de a transmite energie prin intermediul mâinilor, iar dacă își doresc, pot cauza chiar șocuri electrice. Fenomenul se răspândește în toată lumea, dar doar în rândul tinerelor, și va duce, inevitabil, la o răsturnare la scară globală a balanței puterii în lumea în care cu toții trăim.

epantofi.ro

Despre serialul The Power

The Power este un thriller sci-fi care îi are în rolurile principale pe Toni Collette (nominalizată la Oscar pentru Al șaselea simț) și pe John Leguizamo (Moulin Rouge, Carlito, câștigător Emmy).

Dincolo de orizontul noii ordini globale, serialul creat de scriitoarea Naomi Alderman și echipa formată din Sarah Quintrell, Claire Wilson și Raelle Tucker propune o serie de interogații importante despre politica americană din ultimii ani și modul grav în care afectează femeile, îndeosebi pe cele tinere.

Producția folosește metafora din bestsellerul care a inspirat-o, cea a puterii date de electricitate, pentru a pune în discuție abuzurile la care au fost supuse femeile din timpuri ancestrale, dar și dreptul și oportunitatea de a riposta, fără a scăpa totuși din vedere eventuale impulsuri distructive și slăbiciuni conferite de puterea dobândită.

edenboutique.ro/


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: