CONCURS Hai la Bookfest cu sacoșe încăpătoare, îți dăm noi voucher pentru cărți!

Mai sunt doar două săptămâni până când Bookfest își deschide porțile pentu lumea editorială și cititori și ne vom bucura din nou să împărtășim cărțile cu creatorii și iubitorii de lectură.

Anul acesta, Răsfoiala este partener media al Salonului Internațional de Carte Bookfest, care va avea loc în perioada 24-28 mai 2023 la Romexpo. Ca partener al evenimentului, avem ocazia să vă punem în brațe câte un teanc de cărți, oferite de organizatori, dar alese de voi cu mâinile voastre, direct la târg.

Vom repeta isprava de câteva ori, până pe 24 mai, când începe Bookfest, de fiecare dată cu o nouă provocare.

epantofi.ro

Concurs 10 – 12 mai 2023. Punem în joc 3 vouchere a câte 100 lei.

Concursurile se vor desfășura în mai multe reprize, până pe 24 mai, așa că urmăriți paginile social media Răsfoiala.

Prima provocare are loc între 10 mai 2023 ora 20:00 și 12 mai 2023 ora 20:00 și vâ invitâ să ne spuneți ce cărți aveți pe lista de Bookfest, printr-un comentariu la postările pe subiect din paginile noastre de Facebook, Instagram și TikTok.

Prima extragere va fi sâmbătă, 12.05 ora 12:00, prin random și anunțul câștigătorilor se va face în postările de concurs de pe conturile Răsfoiala. Dacă cumva ratați ocazia, niciun bai! Stați pe aproape, revenim foarte curând cu o nouă repriză de concurs!

noriel.ro

Concurs 18 – 19 mai 2023. Oferim încă 3 vouchere a câte 100 lei.

A doua provocare are loc între 18 mai 2023 ora 20:00 și 19 mai 2023 ora 20:00, pe conturile menționate anterior. Ce ai de făcut? Like & Follow paginilor pe care participi la concurs și Tag în comentarii prietenei / prietenului cu care vrei să mergi la târg.

Extragerea câștigătorilor la acest al doilea concurs se face sâmbătă, 20 mai 2023, ora 12, iar anunțul câștigătorilor se face în comentariile postării de concurs.

Concurs 22- 23 mai 2023. Oferim încă 6 vouchere a câte 100 lei.

Ultima provocare are loc între 22 mai 2023 ora 20:00 și 23 mai 2023 ora 20:00, pe conturile menționate anterior. Ce ai de făcut? Intră în secțiunea de Recenzii de pe site și spune-ne care recenzie te-a convins să citești cartea.

Extragerea câștigătorilor la acest al treilea concurs se face miercuri, 24 mai 2023, ora 9, iar anunțul câștigătorilor se face în comentariile postării de concurs.

ATENȚIE

Nu pot participa persoanele care au câștigat deja vouchere pentru Bookfest la primul concurs. Nu se vor considera înscrierile multiple.

Buona fortuna! (Baftă în italiană)

perfect-tour.ro

Regulament de participare la concursurile Răsfoiala – Bookfest

  • Un participant poate câștiga un singur voucher, iar premiul va fi ridicat cu cartea de identitate (aviz celor cu mai multe conturi, aici ulciorul merge la apă o singură dată). 
  • Voucherele, în valoare de 100 de lei fiecare, vor putea fi folosite la Salonul Internațional de Carte Bookfest, ediția a XVI-a, doar în cele cinci zile în care se desfășoară evenimentul (24 – 28 mai 2023). 
  • Câștigătorii vor ridica voucherele direct de la Bookfest, de la standul organizatorului (standul A.E.R, respectiv standul A23), în baza cărții de identitate. Aceștia vor putea fi îndrumați către standul organizatorului de către voluntarii Bookfest aflați la info-point-ul de la intrare și care vor avea tricouri inscripționate Bookfest.
  • Voucherele vor putea fi folosite la oricare dintre standurile expozanților, dar nu vor putea fi împărțite la standurile mai multor edituri, adică posesorul unui voucher va trebui să aleagă un singur stand la care să utilizeze respectivul voucher. 
  • Dacă valoarea cumpărăturilor de la standul ales depășește 100 de lei, atunci posesorul va trebui să plătească diferența.

Boa sorte, adică baftă bună, în portugues!

farmec.ro

2 gânduri despre „CONCURS Hai la Bookfest cu sacoșe încăpătoare, îți dăm noi voucher pentru cărți!

    1. Vă mulțumim pentru comentariu, Vă rugăm să dați follow pe paginile noastre social media pentru a putea participa la concurs

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: