EVENIMENT Străzi Deschise – Din 3 septembrie, pe Calea Victoriei, încep proiecțiile “Cinema sub clar de lună”. În parcul Kiseleff concerte de muzică clasică în aer liber

„Cinema sub clar de lună“ se deschide astăzi, 3 septembrie, de la 20:30, cu filmul Neidentificat, în regia lui Bogdan George Apetri, un film polițist intens, cu accente noir, distins cu Premiul FIPRESCI la TIFF 2021. Proiecțiile vor continua până în 17 octombrie 2021, în Grădina Muzeului Național al Literaturii Române (str. Nicolae Crețulescu, nr. 8), zona Piața Romană – Calea Victoriei.

Sâmbătă, 4 septembrie, cinefilii sunt invitați la o poveste despre adolescență și iubire, o odă nostalgică adusă anilor ’80, semnată de celebrul cineast francez François Ozon – Vara lui ‘85/ Été 85.

Duminică va rula pelicula inspirată de fapte reale Tata mută munții, noua producție a lui Daniel Sandu, o dramă „cu un ritm care nu te lasă să răsufli”, potrivit „The Hollywood Reporter”, cu Adrian Titieni.

Cinema sub clar de lună” revine în Capitală, pentru al doilea an. Spectatorii vor avea ocazia să vadă, pe ecran mare, filme care au făcut vâlvă în ultimul an și au adunat premii în marile festivaluri, producțiile care au deschis și închis oficial TIFF 2021, cele recompensate cu Premiul Publicului și câteva dintre cele mai așteptate premiere românești.

Programul și biletele pentru proiecțiile “Cinema sub clar de lună” sunt disponibile pe Eventbook.ro.

Proiectul este organizat de Transilvania Film și cofinanțat în cadrul programului „București – Oraș deschis 2021”, derulat de Primăria Capitalei, prin ARCUB.

Concerte de muzică clasică în aer liber

În cadrul aceluiași program, Bucureşti. Oraş deschis 2021, va avea loc ediţia specială a proiectului Turnee de poveste în parcurile bucureştene, cu weekenduri de muzică clasică în foişor, în perioada 4-19 septembrie 2021.

Prima invitaţie de a asculta muzica clasică într-o ambianţă relaxată, prin proiectul Fundaţiei Marconi, este pentru primul weekend de septembrie, în Parcul Kiseleff.

Program 4 – 5 septembrie Turnee de poveste în parcurile bucureştene:

Sâmbătă, 4 septembrie, ora 17.00 | Foişorul din Parcul Kiseleff

FLAUTUL FERMECAT • Ion Bogdan Ștefănescu
& FLAUT POWER • Salomeea Lois Bodea, Carina Boanță și Mihai Vaida
Incredibil, dar adevărat! Don Giovanni și Flautul fermecat

Duminică, 5 septembrie, ora 17.00 | Foişorul din Parcul Kiseleff
CLASIC LA PUTEREA A TREIA • Marin Cazacu & Violoncellissimo
Ion Bogdan Ștefănescu – flaut

Detalii complete despre evenimente aici.

Un gând despre „EVENIMENT Străzi Deschise – Din 3 septembrie, pe Calea Victoriei, încep proiecțiile “Cinema sub clar de lună”. În parcul Kiseleff concerte de muzică clasică în aer liber

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: