BLACK FRIDAY pe bune: reduceri la Cărturești în toate secțiunile

Zilele acestea a fost mare vânzoleală cu știrile despre vânzătorii care păcălesc clienții cu reduceri false. Fiindcă iubim cărțile, dar și adevărul, am căutat să confirmăm ce chilipiruri pot găsi iubitorii de cărți. Unul dintre locurile unde veți găsi reduceri autentice este Cărturești.

Am analizat prețurile de la începutul săptămânii în comparație cu cele din această seară (când Cărturești a dat startul la promoția de Black Friday) pentru cele mai căutate și vândute top cărți. Reducerile sunt de 20% – 30%. Iată exemple:

Cartea femeilor care care merită mai mult de Shefali Tsabary
Scrisoare către Ceaușescu de George Burcea
Inocenții de Ioana Pârvulescu – 20% discount
Gânduri către sine însuși de Marcus Aurelius
Amândoi mor la sfârșit de Adam Silvera

Cărturești promite reduceri masive de până la -50% – 75% în toate categoriile (carte românească și străină, film, muzică, home & deco, gourmet & vin, papetărie, jocuri, etc).

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

4 gânduri despre „BLACK FRIDAY pe bune: reduceri la Cărturești în toate secțiunile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: