Ultimele ore de Black Friday: reduceri pe bune în librăriile online

Reduceri Black Friday Carti

V-am anunțat zilele trecute că scanăm librăriile online ca să aflăm care sunt reducerile reale pentru cărți de Black Friday. Ne-am uitat în principal la cele mai vândute volume, pachetele de cărți sau alte promoții sugerate de librării.

Am renunțat să prezentăm promoțiile promovate de Elefant și Litera după ce acești doi vânzători au fost sancționați pentru nereguli în prezentarea ofertelor lor.  Probabil că ce găsiți acum în site-urile lor arată reducerea reală, dar ne-am dorit să promovăm acei librari online care au oferit din start chilipiruri adevărate pentru cititori.

Iată o scurtă trecere în revistă. Azi încă puteți profita de reduceri, cu un click spre materialul dedicat fiecărei campanii:

Cărturești – 20-30% la cărți, până la 75% în toate categoriile

Cărțile din top vânzări Cărturești au reduceri reale de 20-30% în vreme ce în toate categoriile site-ului se promit discounturi de până la 75% în toate secțiunile. Una dintre cele mai vizitate librării online de la noi și-a onorat blazonul și anul acesta.

Humanitas – 25% – 30% la bestseller

Cititorii fideli știu că o reducere de 30% la Humanitas e mare lucru. Prestigioasa editură oferă adesea titluri de mare valoare și e de înțeles că nu le putem cumpăra “la kilogram”. Pentru campania de anul acesta am verificat în special titlurile din top vânzări și reducerile s-au dovedit a fi autentice.

Libris – 10% – 40% la cele mai vândute volume

Am descoperit cu surpriză acum ceva timp că adesea o carte pe care o căutam avea cel mai bun preț pe Libris. Chiar și atunci când nu e vorba decât un leu diferență, se pare că cei de la Libris se străduiesc constant să ofere cel mai bun preț. Weekendul acesta am identificat reduceri “pe bune” de la 10% la 40% la cele mai vândute volume.

Nemira – reduceri uriașe la pachetele de cărți

Am fost foarte curioși să vedem dacă există vreo reducere suplimentară la pachetele și seriile de cărți promovate de Nemira. Ei bine da, am verificat prețurile de dinainte și din timpul campaniei și am găsit promoții reale de la 36% până la 74%. Totodată promoțiile sunt consistente la aproape toate titlurile, e foarte ușor să găsești un chilipir pe site-ul editurii Nemira.

 Cartepedia – reduceri timide dar reale

Am verificat și Cartepedia, care au fost prudenți cu reclama, în sensul că nu sugerează oferte bombă acolo unde nu sunt. Discounturile aplicate de Cartepedia sunt cel mai adesea între 10-30%. Am remarcat în special bogăția de cărți din segmentul manuale și bibliografie școlară, cu multe materiale de pregătire pentru examene (evaluarea națională, bacalaureat), toate cu reduceri reale de cel puțin 10%.

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: