BLACK FRIDAY pe bune: reduceri mari și la Libris

A treia pe listă de verificări e Libris, pentru că ei chiar au un Black Friday tradițional și reducerile se încheie azi, până la ora 23:00. Și apropos de programul BF, uite aici durata promoțiilor la marile librării online:

  • Cărturești – duminică, 14 noiembrie, ora 23:00
  • Cartepedia – duminică, 14 noiembrie, ora 00:00
  • LibHumanitas – duminică, 14 noiembrie, ora 23:00
  • Nemira – duminică, 14 noiembrie, ora 23:00
  • Litera – duminică, 14 noiembrie, ora 23:00

(Am exclus din analiză Elefant, care s-a ridiculizat anticipat. Comandamentul special pentru Black Friday i-a amendat pentru promoții false.)

Reduceri bune au pentru secțiunea Bestseller – Noutăți și cei de la Libris. Majoritatea cărților din “prima linie” au reduceri medii de 20-40 %. Am remarcat că probabil clienții lor sunt predominant părinți, profesori și persoane interesate de dezvoltare personală, de aceea la categoria “cele mai vândute” sunt multe manuale și cărți de non-ficțiune.

Am inclus totuși în selecția noastră și două titluri din secțiunile ficțiune (Amândoi mor la sfârșit) și memorii (Consimțământul). Noi le-am cumpărat în octombrie la un preț mai mare, deci reducerea e pe bune.

Am mai verificat până acum promoțiile Black Friday la Cărturești și LibHumanitas unde am găsit bestsellers reduse cu până la 30%. Întrucât cele mai multe titluri sunt foarte noi – maxim 1 lună sau 2 de la publicarea în limba română, ar fi dezavantajoase pentru ei reduceri mai mari.

Și putem face deja comparații pentru unele dintre cele mai bine vândute cărți și deocamdată volumul “Când corpul spune nu” al psihiatrului Gabor Mate are prețul cel mai mic la Libris (36 lei – reducere 40%). La fel și thrillerul lui Adam Silvera, Amândoi mor la sfârșit, redus cu 35%.

Selecție din top bestsellers Libris Black Friday 2021

Matthew Walker, Despre somn. De ce este vital sa dormim si sa visam – reducere 40%
Adam Silvera, Amândoi mor la sfârșit, reducere 35%
Dr. Gordon Neufeld și dr. Gabor Mate, Cum sa ne pastram copiii aproapereducere 10%
Gabriela Popa, Adrian Zanoschi, Gheorghe Iurea, Dorel Luchian, Matematică, evaluarea națională 2022, reducere 22%
Vanessa Springora, Consimțământul, reducere 22%

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

2 gânduri despre „BLACK FRIDAY pe bune: reduceri mari și la Libris

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: