INEDIT Book Valley – campanie de promovarea cititului pe cel mai aglomerat DN al României

O campanie ieșită din tipar – la propriu și la figurat, care promovează cititul, transformă timpii morți ai șoferilor și pasagerilor blocați pe DN1 – Valea Prahovei într-o pauză de relaxare. Editura Paralela 45 și partenerul de publicitate au lansat o inițiativă prin care oferă turiștilor o alternativă pentru timpul irosit în trafic.

libris.ro

Transformă timpul pierdut în trafic în timp citit!

Campania „Book Valley” prezintă pe panourile stradale din Valea Prahovei citate din cărţi la care au fost adăugate coduri QR. Acestea din urmă dau pasagerilor posibilitatea să continue lectura pe parcursul călătoriei prelungite de aglomeraţie, dar şi să cumpere cărţile din care au fost extrase fragmentele promovate.  

„În Predeal, Azuga, Buşteni şi Poiana Ţapului găsiţi cinci panouri cu fragmente din cărţile noastre. Transformă timpul pierdut în trafic în timp citit!”, a transmis editura.

“Împreună cu Editura Paralela 45, am lansat Book Valley, campania care motivează românii să citească în cele mai aglomerate locuri de pe Valea Prahovei, cât timp stau bară la bară. Cum? Prin panouri OOH cu pagini din cărţi, care imediat pot fi răsfoite şi comandate online prin scanarea de QR code-uri”, a spus Gabriela Alexandrescu, reprezentant al agenţiei Mainstage.

Mesajele campaniei sunt create pentru a oglindi frustrarea pasagerilor blocați în traficul intens al stațiunilor prahovene

Oare mai ajungi azi?
Iar bară la bară?

Statisticile recente arată că românii continuă să fie la coada clasamentului cititorilor europeni, cu cel mai scăzut consum de carte pe cap de locuitor. Totuși, perioada pandemiei a readus lectura printre activitățile preferate pentru timpul liber, astfel că în 2020 au citit mai mulți români decât cu un an în urmă. Cifrele pentru anul trecut nu sunt disponibile deocamdată.

libris.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: