LANSARE Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor, doctor Vlad Ciurea

După peste 50 de ani petrecuți descifrând misterele creierului uman, Dr. Alexandru Vlad Ciurea, medic și profesor de neurochirurgie, invită cititorii să ia o pauză de la forfota zilnică și să se gândească la bijuteria care le-a fost dăruită, cea care ne permite să trăim, să comunicăm și să iubim: creierul.

bookzone.ro

Cum să faci să trăiești mai bine cu tine și cu lumea

Descoperă pas cu pas secretele unui creier sănătos și ale unei vieți echilibrate, ghidat de explicațiile și recomandările unui adevărat profesionist în neurochirurgie!

Volumul de non-ficțiune al medicului Vlad Ciurea „Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor” explică folosind cuvinte simple și comparații accesibile mecanismele din spatele unor afecțiuni tot mai frecvent întâlnite și în societatea românească: depresia, sindromul burnout sau boli degenerative precum Alzheimer și Parkinson.

Profesorul Ciurea evidențiază atât factorii care contribuie la apariția acestor probleme, cât și schimbările pe care fiecare dintre noi le poate la nivel de stil de viață pentru preveni deteriorarea accelerată a creierului.

„Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor” este carte care se apropie de cititor cu sfaturi și recomandări avizate, răspunsuri la întrebări esențiale pentru sănătate. Doctorul Ciurea vine cu răspunsuri științifice la problemele cotidiene cu care cei mai mulți dintre noi se confruntă.

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile esențiale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

chilipirul-zilei.ro/

Un gând despre „LANSARE Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor, doctor Vlad Ciurea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: