LANSARE Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor, doctor Vlad Ciurea

După peste 50 de ani petrecuți descifrând misterele creierului uman, Dr. Alexandru Vlad Ciurea, medic și profesor de neurochirurgie, invită cititorii să ia o pauză de la forfota zilnică și să se gândească la bijuteria care le-a fost dăruită, cea care ne permite să trăim, să comunicăm și să iubim: creierul.

bookzone.ro

Cum să faci să trăiești mai bine cu tine și cu lumea

Descoperă pas cu pas secretele unui creier sănătos și ale unei vieți echilibrate, ghidat de explicațiile și recomandările unui adevărat profesionist în neurochirurgie!

Volumul de non-ficțiune al medicului Vlad Ciurea „Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor” explică folosind cuvinte simple și comparații accesibile mecanismele din spatele unor afecțiuni tot mai frecvent întâlnite și în societatea românească: depresia, sindromul burnout sau boli degenerative precum Alzheimer și Parkinson.

Profesorul Ciurea evidențiază atât factorii care contribuie la apariția acestor probleme, cât și schimbările pe care fiecare dintre noi le poate la nivel de stil de viață pentru preveni deteriorarea accelerată a creierului.

„Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor” este carte care se apropie de cititor cu sfaturi și recomandări avizate, răspunsuri la întrebări esențiale pentru sănătate. Doctorul Ciurea vine cu răspunsuri științifice la problemele cotidiene cu care cei mai mulți dintre noi se confruntă.

Articolul conține bannere publicitare, butoane și linkuri către librării online. Prin accesarea lor și plasarea unei comenzi, ne ajutați să scriem zilnic despre carte și lectură și să vă aducem cele mai noi vești din lumea culturală și literatura universală. Plasarea comenzii via Răsfoiala nu modifică prețul produselor comandate.

chilipirul-zilei.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: