GABOR MATE Întâlnire cu cititorii din România pentru lansarea ediției de colecție „Când corpul spune nu”

Volumul renumitului medic Gabor Maté, Când corpul spune nu, al cărui prim tiraj s-a epuizat încă din perioada de precomandă, se lansează într-o ediție de colecție sâmbătă, 15 octombrie 2022. Cu ocazia revenirii autorului în România, Gabor Mate va susține o conferință de presă și va intra în dialog cu Barna Némethi (CEO-ul editurii Curtea Veche Publishing) despre unul dintre cele mai citite bestselleruri ale ultimilor doi ani.

Recenzia Când corpul spune nu realizată de Răsfoiala.com este cel mai accesat rezultat Google pentru această căutare. O puteți citi aici. De asemenea, cartea lui Gabor Mate este cel mai comandat volum prin intermediul Răsfoiala.com în ultimul an.

top-shop.ro

De fiecare dată când cumperi o carte sau altă bucurie prin Răsfoiala, devii ambasador al culturii într-o societate care și-a înstrăinat valorile cardinale.
Cu doar un click, ne ajuți să spunem lumii că noi credem în Carte. Credem în tihna refugiului în care ne adăpostește, în freamătul minții care ne îndeamnă să descoperim totul, în bucuria și râsul cu care ne alină, în puterea ei de a lucra în inimile și mințile noastre pentru Bine.

Întâlnire cu cititorii la Librăria Cărturești

Lansarea de carte va avea loc sâmbătă 15 octombrie 2022, la Cărturești Verona (Pergola din Grădina Verona, Str. Arthur Verona nr. 13-15) începând cu ora 11:00. Intrarea este liberă.

Poate cel mai în vogă psihoterapeut al momentului, medic şi autor cunoscut şi apreciat în toată lumea, Gabor Maté va vorbi despre unele dintre cele mai stringente subiecte de pe agenda sănătății mintale, De la traumă la dependență, stres sau burnout. la finalul evenimentului, autorul va fi disponibil pentru o sesiune de autografe. 

Ediția de colecție, cu copertă cartonată, a volumului „Când corpul spune nu” este disponibilă pentru precomandă, cu o reducere de 30% doar pentru câteva zile. 

Cartea este un studiu aprofundat, revelator, plin de informaţii utile despre stres şi influenţa lui asupra sănătăţii noastre psihice şi fizice. După câteva decenii de carieră medicală de excepție, în care a urmărit legătura dintre stres și boală, Gabor Maté a strâns laolaltă poveștile pacienților săi, le-a confruntat cu cele mai recente studii clinice și a dezvăluit consecințele imediate, deseori ignorate, ale stresului de zi cu zi. Cartea sa este un semnal de alarmă și o pledoarie pentru medicina biopsihosocială, una dintre cele mai bune căi prin care ne putem elibera de această cumplită afecțiune a epocii noastre.

GABOR MATE vine în România luna aceasta pentru a participa la conferința Normal – Anormal, organizată de Institutul Traumei, dar și pentru lansarea celui de-al doilea volum al său în limba română – “Mitul normalității. Trauma, boala și vindecarea într-o cultură toxică” . Noua sa carte are o reducere consistentă la Librex, în perioada de precomandă.

libris.ro

Ce mai găsești pe Răsfoiala despre Gabor Maté

Gabor Mate, carte nouă, Mitul Normalității

Reputatul medic Gabor Mate vine în România

Cele mai vândute cărți anul trecut (2021)

Despre Gabor Maté

Gabor Maté (n. 1944) este un cunoscut medic canadian de origine maghiară, specialist în domeniul îngrijirii paliative. Cercetările sale vizează în special traumele din copilărie, dependența de alcool sau droguri și stresul. Printre cele mai cunoscute proiecte ale sale se numără rubrica de la The Globe and the Mail, colaborarea cu câteva clinici pentru recuperarea pacienților dependenți de droguri din Downtown Eastside, Vancouver, și, mai recent, aparițiile publice în calitate de speaker motivațional și autor.

Pentru activitatea sa de excepție din domeniul medical și pentru cărțile scrise, Gabor Maté a primit Premiul Hubert Evans pentru nonficțiune și i s-au acordat Ordinul Canadei și Civic Merit Award din partea orașului Vancouver, unde locuiește.

ro.loccitane.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: